Style Plaza Parhaat Kosteusvoiteet Vartalolle11

 

Olen vartalovoiteiden suurkuluttaja  ja ne kuuluvat minun päivittäiseen ihonhoitorutiiniin. Vuosien varrella on tullut kokeiltua lukemattomia voiteita, mutta muutama niistä on jäänyt jatkuvaan käyttöön. Kaikki suosikkini ovat sattumoisin luonnonkosmetiikka (tai Lumenen Harmonia-sarja ei ole ekosertifioitua, mutta 99% luonnollinen) ja vaikka luonnonkosmetiikkaa suosinkin, niin ehdoton en ole. Siitä huolimatta juuri näistä luonnollisista voiteista on tullut suosikkejani. Kertonee luonnonkosmetiikan tehosta ja soveltavuudesta itselleni!

Balmuir* / Meadow Body Lotion

Tästä olen kirjoittanut aikaisemminkin, mutta tämä Balmuirin vartalovoide on aivan ihana. Se on sopivan ravitseva, mutta imeytyy nopeasti ja jättää ihon silkkisen tuntuiseksi. Vaikuttavina ainesosina on mm. ruusuvesi sekä pellavansiemen- ja kehäkukkauute. Rakastan myös tätä Meadow – tuoksua. Se onkin sarjan suosikkituoksuni! Balmuirin mallistosta löytyy myös saman sarjan käsivoide ja suihkugeeli.

Lumene* / Harmonia Nutri-Recharging Body Lotion

Rakastan Lumenen Harmonia-sarjaa ja tämä kosteusvoide on ihan lyömätön. Todella täyteläinen, mutta se sujahtaa ihoon hetkessä. Tätä voi myös levittää paljon, eikä se jää iholle pyörimään. Tuoksu on ihana raikas ja se tuo mieleen suomalaisen luonnon. Voide sisältää mm. pakurikääpää ja lähdevettä. Yksi suosikeistani!

Estelle & Thild* / Fresh Water Lily Body Lotion

Tämä ruotsalainen merkin kosteusvoide on aavistuksen yllä olevia kevyempi ja tuoksu on aivan huumaavan hyvä. Voide sisältää mm. jojobaöljyä ja karitevoiteita. Tykkään myös tämän voiteen pakkauksesta ja sitä on ilo pitää kylppärissä esillä!

Estelle & Thild* / Fresh Water Lily Body Oil*

Tykkään kasvoöljyistä, koska ne ovat niin ravitsevia ja kosteuttavat ihoa erityisen hyvin, joten päätin kokeilla myös vartaloöljyä. Tämä öljy imeytyy hyvin, eikä jätä tahmaista pintaa ja tuoksu on aivan yhtä huumaava kuin tuossa voideversiossa. Sanoisin jopa, että tuoksu tulee vielä vahvemmin esille tässä öljyssä. Tämä tulee varmasti talvella olemaan ihan huippu ja pienestä purkista huolimatta tuote on super riittoisa!

 

*Mainoslinkkejä/Osa tuotteista saatu blogin kautta.

Style Plaza Parhaat Kosteusvoiteet Vartalolle13 6Style Plaza Parhaat Kosteusvoiteet2

You May Also Like

2 comments

Reply

Itsekin käytän vartaloöljyä kesät talvet aina saunomisen jälkeen, jolloin lämmin, kostea iho suorastaan imaisee öljyn! Pelkän suihkun jälkeen öljy ei mulla oikein imeydy, silloin käytän vartalovoiteita. Ihanan tuoksuisia öljyjä ovat mm. Bottega Verden oliivi-vartaloöljy sekä Yves Rocherin Monöi de Tahiti ja Tradition de Hammam. Vartalovoiteita olen käyttänyt säännöllisesti aina 18-vuotiaasta lähtien – voi vain kuvitella, mikä määrä nahkaan on absorboitunut tähän päivään mennessä eli 40 vuoden aikana, heh heh 🙂 mutta iho kiittää!!

Reply

Hei kiitos vinkistä – ensi kerralla testaan tuota öljyä saunan jälkeen! 🙂 Ja pidän mielessä nämä sinun suositukset, kiitos niistä!
Heh, muutama purkki öljyä on tainnut upota noiden vuosien aikana, mutta iho todellakin kiittää!

Ihanaa illanjatkoa sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *