Kauneussuosikit Style Plaza4

 

Vaikka ihoni reistailee vieläkin ja näppyjä tulee toinen toisensa perään, niin suosin silti kevyttä meikkipohjaa. Kun iho on taas paremmassa kuosissa (toivottavasti pian), niin silloin aion nauttia täysillä kaikista super kuulaista lookeista! Arkimeikissäni on muutama tuote mitä en vaihda ja niillä saa ihanan luonnollisen meikkipohjan aikaan. Toki nyt laitan vielä peiteainetta pahimpiin ongelmakohtiin, mutta jos iho olisi tasainen ja puhdas, niin silloin nämä riittäisi yksinään.

Primerina käytän Armanin Maestro UV:ta* ja parasta siinä on kunnollinen aurinkosuoja. Kevätaurinko on muuten aika petollinen ja talven jälkeen aurinkosuoja tulee enemmän kuin tarpeeseen. Etenkin jos käyttää yöllä retinolia tai kuorii ihoaan AHA-hapoilla, niin on tärkeää muistaa suojata iho auringolta. Aurinkosuojan lisäksi pidän tuotteen kevyestä koostumuksesta ja se on helppo levittää kasvoille. Pitää meikin kauniina koko päivän!

Meikkivoideihastukseni on edelleen tämä Lumenen Skin Tint-sävyvoide*. Se on I-H-A-N-A! Samettinen voide imeytyy ihoon parhaiten, kun sen levittää sormin. Mikä tässä on ihan parasta on se, että se jättää kuulaan lopputuloksen ja kosteuttaa tehokkaasti. Peittävyyttä voi myös säädellä ja itse laitan tätä kaksi kerrosta peittävämmän lopputuloksen saamiseksi nyt kun ihossa on enemmän niitä näppyjä. Ja mikä parasta, tämän kanssa ihoa ei kiristä ollenkaan – ei edes pakkasilla. Jos voide saa jostain miinusta niin se on aurinkosuojan puuttumisesta ja suppeasta sävyvalikoimasta.

Kora Organicsin ihonhoitotuotteet ovat mielettömän hyviä ja nyt sain testiin merkin korostusvoiteen, Rose Quartz Luminizerin*. En ole löytänyt kovinkaan hyviä meikkejä luonnonkosmetiikan puolelta, mutta tämä on ihana tuote. Laitan sitä poskipäille, kulmaluulle ja amorinkaareen. Tuotteen luonnollinen hehku tulee ruusukvartsista ja hoitavat ainesosat ovat mm. nonihedelmäuute ja kookospähkinäöljy.

 

*Mainoslinkkejä/Saatu.