Kauneussuosikit Style Plaza4

 

Vaikka ihoni reistailee vieläkin ja näppyjä tulee toinen toisensa perään, niin suosin silti kevyttä meikkipohjaa. Kun iho on taas paremmassa kuosissa (toivottavasti pian), niin silloin aion nauttia täysillä kaikista super kuulaista lookeista! Arkimeikissäni on muutama tuote mitä en vaihda ja niillä saa ihanan luonnollisen meikkipohjan aikaan. Toki nyt laitan vielä peiteainetta pahimpiin ongelmakohtiin, mutta jos iho olisi tasainen ja puhdas, niin silloin nämä riittäisi yksinään.

Primerina käytän Armanin Maestro UV:ta* ja parasta siinä on kunnollinen aurinkosuoja. Kevätaurinko on muuten aika petollinen ja talven jälkeen aurinkosuoja tulee enemmän kuin tarpeeseen. Etenkin jos käyttää yöllä retinolia tai kuorii ihoaan AHA-hapoilla, niin on tärkeää muistaa suojata iho auringolta. Aurinkosuojan lisäksi pidän tuotteen kevyestä koostumuksesta ja se on helppo levittää kasvoille. Pitää meikin kauniina koko päivän!

Meikkivoideihastukseni on edelleen tämä Lumenen Skin Tint-sävyvoide*. Se on I-H-A-N-A! Samettinen voide imeytyy ihoon parhaiten, kun sen levittää sormin. Mikä tässä on ihan parasta on se, että se jättää kuulaan lopputuloksen ja kosteuttaa tehokkaasti. Peittävyyttä voi myös säädellä ja itse laitan tätä kaksi kerrosta peittävämmän lopputuloksen saamiseksi nyt kun ihossa on enemmän niitä näppyjä. Ja mikä parasta, tämän kanssa ihoa ei kiristä ollenkaan – ei edes pakkasilla. Jos voide saa jostain miinusta niin se on aurinkosuojan puuttumisesta ja suppeasta sävyvalikoimasta.

Kora Organicsin ihonhoitotuotteet ovat mielettömän hyviä ja nyt sain testiin merkin korostusvoiteen, Rose Quartz Luminizerin*. En ole löytänyt kovinkaan hyviä meikkejä luonnonkosmetiikan puolelta, mutta tämä on ihana tuote. Laitan sitä poskipäille, kulmaluulle ja amorinkaareen. Tuotteen luonnollinen hehku tulee ruusukvartsista ja hoitavat ainesosat ovat mm. nonihedelmäuute ja kookospähkinäöljy.

 

*Mainoslinkkejä/Saatu.

You May Also Like

2 comments

Reply

Hei!
Tuli mieleen, että oletko analysoinut miksi sinulle tulee näppyjä? Minä nimittäin kärsin vuosia näppyisestä ihosta, kunnes tajusin vihdoin
tehdä poissulkemismenetelmällä testin aiheuttaako joku käyttämäni kosmetiikka näppyjä. Ja kuinka ollakaan, pitkään käyttämäni ja rakastamani meikkivoide oli näppyjen syy tai ainakin näppyjen tulo loppui samalla, kun jätin sen pois. Nyt ihoni voi paremmin kuin koskaan. Luulin pitkään, että ruoka ja hormonit olivat syynä, mutta väitän, ettei ollutkaan. Toki edelleen saan muutaman näppyjä, jos intoudun syömään suklaata enemmänkin, mutta muutoin ihoni voi siis hyvin. Tällä hetkellä en edes uskalla kokeilla mitä tahansa meikkivoidetta tai kosteusvoidetta,
kun pelkään näppyjen palaavan. Pitäiisi varmaan tutkia paremmin mikä oli syy, miksi se aiempi meikkivoide aiheutti näppyjä.
No, en ehkä kuitenkaan voi vastustaa tuota Lumenen meikkivoidetta, jota kehuit.
Mukavaa kevään jatkoa!

Reply

Heippa Mari! Tiedän, että tämä nämä on ihan hormooniepätasapainosta johtuvia näppyjä, mutta on hyvä pointti, että epäsopiva kosmetiikka voi myös tehdä niitä. Kosmetiikkaa ja meikit on pitkään pysynyt samana, joten ne on ainakin sopinut itselleni! Toki nyt kun näppyjä on enemmän ja saa mm. kosmetiikkaa testiin blogin kautta, niin aika varovaisesti uskallan testata uusia tuotteita juuri sen takia, että ne voivat pahentaa tilannetta. Ja etenkin ihonhoitotuotteissa kestää kauempaan nähdä, että toimiiko tuote oikeasti vai ei, niin olen pitänyt nyt kiinni Essen ihonhoitorutiineista.

Ja hei testaa ihmeessä tuote Lumenen meikkivoidetta. Se tuntuu jopa hoitavan ihoa, kun se kosteuttaa niin tehokkaasti.

Kiitos Mari ja ihanaa kevään jatkoa myös sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *