Style Plaza Soft Coat Knit38

 

Vitsit miten ihana keväinen ilma meitä hemmotteli eilen! Tuli jopa istuttua kahvilla ulkona ja aurinko lämmitti niin, että sen jo tunsi. Nyt muistan taas miksi kevät on lempivuodenaikani! Tuntuu, että voi hengittääkin paremmin, kun tietää, että valon määrä ja lämpöasteet sen kun kohoavat. Talven jälkeen tämä lisäenergia on aina tervetullut!

Vaikka lämpöasteet ovat plussan puolella, niin siitä huolimatta tuuli lähes aina viilentää ilmaa. Sen takia käytän edelleen neuleita, mutta nyt vaaleammat sävyt kiinnostavat. Sain ihanan paketin ruotsalaiselta Soft Goatilta ja sieltä paljastui mm. tämä beigen värinen paksu neule, jossa on ylisuuret hihat. Ihan super kaunis ja täytyy sanoa, että laatu on ihan priimaa. Kashmiriakin on eri laatuista ja tämän pehmeämpään kashmivillaan en ole kyllä aikaisemmin törmännyt!

Korvissani on myös toisen ruotsalaisen brändin, Syster P:n,  korut ja saan ilokseni jakaa teille alekoodin heidän verkkokauppaan. Koodilla ANNASOFIA saatte 15% alennusta keskiviikkoon saakka! Syster P on kahden siskoksen perustama ja valikoimasta löytyy todella kauniita koruja. Suosittelen tutustumaan tähän brändiin mikäli se ei ole entuudestaan tuttu.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

 

Style Plaza Soft Coat Knit13

Style Plaza Outfit 1Style Plaza Soft Coat Knit17Style Plaza Soft Coat Knit39Photos/Thomas D.

Coat / The Curated (similar here*)

Knit / Soft Goat*

Jeans / Arket (similar here*)

Boots / Zara

Bag / Chanel

Earrings / Syster P*

*Saatu/Mainoslinkki.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *