Style Plaza Selected Femme Coat13

 

x Kävimme ystäväpariskunnan kanssa illallisella viikko sitten Ventunossa ja se oli meidän ensimmäinen kerta siellä, vaikka lähellä asutaankin. Oli siis jo aikakin, sillä ravintola on kuitenkin ollut jo auki useamman kuukauden! Ventuno tarjoilee italialaista ruokaa ja se on suosikkiani, joten tiesin, että tulisin todennäköisesti tykkäämään. Valitsimme yhteisesti jaettavia annoksia ja näin pääsimme testaamaan monia eri makuja. Tykkään tästä konseptista, koska näin pääsee tutustumaan hyvin listan tarjontaan! Kaikki ruoat olivat herkullisia, mutta Cacio e Pepe – pasta nousi yhdeksi suosikeistani. Niin taivaallisen hyvää, että voisin elää pelkästään tällä annoksella. Lasi valkoviiniä vielä kyytipojaksi ja avot!

x Olen tutustunut akupunktioon hiljattain ja vaikka se on itselleni suhteellisen uusi asia, niin onpa todella mielenkiintoinen hoitomuoto! Hullua on vielä se, että inhoan neuloja ja ajattelin alkuun etten ikinä suostuisi vapaaehtoisesti “piikitettäväksi”, mutta nyt olen löytänyt itseni jopa nauttimasta siitä. En tosin vieläkään halua nähdä yhtään neulaa ja pidän silmät visusti kiinni koko toimenpiteen ajan, eli en edes tiedä miltä akupunktioneulat näyttävät, heh. No mutta, mikä ikinä toimii parhaiten!

x Asuntoprojekti on samalla mielettömän ihana, mutta kuitenkin aavistuksen ahdistava asia. Nyt kun on tullut käytyä muutamassa näytössä, niin tästä osaa vielä enimmäkseen nauttia, mutta onhan se myös pelottava ajatus, että mitä jos oikeaa kohdetta ei vaan löydy ja toisaalta sitten kun löytyy, niin mitä jos iskee morkkis jälkikäteen? Kyseessä on kuitenkin iso investointi ja ensimmäinen sellainen itselleni, mutta nämäkin on varmasti ihan normaaleita ajatuksia! Fakta on kuitenkin se, että omaa on kannattavampi maksaa pois, kun tämän hetkisellä vuokrahinnalla saa sen melkeinpä hoidettua.

x Ystäväpariskuntamme menee naimisiin syyskuussa Etelä-Ranskassa mikä tarkoittaa sitä, että pääsemme nauttimaan ihanasta häähumusta, mutta myös palaamaan takaisin vanhoille kotikulmille. Niille kotikulmille, josta meidänkin yhteinen tarina alkoi! Syksyllä meille tulee yhteiseloa kymmenen vuotta, joten matka tuli kuin tilauksesta. Suunnitelmissa on myös viettää pari päivää jossain St.Tropezin kulmilla ja lounastaa mm. Le Club 55:ssa, jossa on ihan oma fiiliksensä. Rivieran reissua siis odotellessa!

 

Aurinkoista viikonloppua!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *