Annasofia Thomas Engagement 19

 

Meidän pääsiäislomasta tulikin ikimuistoinen. Poikaystäväni oli odottanut oikeaa hetkeä kosintaan jo tammikuusta alkaen ja vihdoin se hetki koitti torstaina 18.huhtikuuta. Vaikka meille tulee yhteiseloa syksyllä jo kymmen vuotta, niin hän silti onnistui yllättämään minut täysin. Yksi niistä hetkistä, jonka tulen muistamaan aina.

Vaikka olemmekin olleet yhdessä kauan, niin siitä huolimatta tuntuu ihanalta olla kihloissa. Eihän se varsinaisesti mitään muuta, mutta tuntuu silti, että side meidän välillä on vahvistunut entisestään. Olen myös aivan sanaton siitä, että hän oli suunnitellut sormuksen Pariisissa kultasepän kanssa ja siitä tuli maailman kaunein sormus. En osannut odottaa mitään tällaista ja tunnearvo tätä korua kohtaan on jotain todella suurta.

Moni on kysynyt, että mitä seuraavaksi – milloin ovat häät. Olen täälläkin ehkä maininnut, että en ole varma haluanko perinteisiä häitä ollenkaan. On vähän kaksijakoiset fiilikset, sillä minulle sopisi varsin hyvin marssia maistraattiin ihan kahdestaan, mutta toisaalta olisi ihana jakaa tämä onni perheen ja läheisimpien ystävien kanssa. Asia on siis mietinnässä, mutta mitään suuri häitä emme tule järjestämään. Menemme sitten naimisiin maistraatissa tai vaikka Ranskassa ihan lähipiirin kesken, niin nämä ovat ensi vuoden asioita. Nyt nautimme tästä hetkestä!

Iso kiitos muuten Karoliina Jääskeläiselle, joka pääsi kuvaamaan lyhyellä varoitusajalla nämä kihlajaiskuvat, Anni Ruuthille keneltä sain lainaan nämä upeat vaatteet ja Sharonille meikistä. Näihin kuviin ikuistettiin meille tärkeä hetki elämässä!

 

Annasofia Thomas Engagement 6Style Plaza Engagement 1Annasofia Thomas Engagement 17

You May Also Like

16 comments

Reply

Paljon onnea tätäkin kautta! 🙂 Meidän häät ovat kahden viikon kuluttua ja vieraita on vain 40, joka on juuri sopiva määrä meille. Häät ovat täällä Salzburgissa ja on ihanaa, kun perheet ja ystävät saa samaan tilaan juhlimaan. Se ei ole nimittäin helppoa kun perheet asuvat eri maissa, sen sä tiedätkin 😉 En olisi itse voinut mennä vain kahdestaan maistraatissa naimisiin, halusimme että läheiset juhlistavat meidän kanssa tätä juhlaa 🙂

Reply

Kiitos Elisa! 🙂 Ja hei paljon onnea jo ennakkoon – jännää! Salzburg on niin kaunis kaupunki, että luvassa on varmasti ihana mielettömän upea tilaisuus.

Ihanaa hääpäivää siis jo nyt!

Reply

Onnea vielä tätäkin kautta. Me oltiin yhdessä myös 5 vuotta ennen kihlautumista ja 7 ennen naimisiinmenoa. Meille on aina ollut selvää, että ollaan toisillemme ne ainoat oikeat, mutta kihlautuminen oli silti iso juttu ja teki meidän suhteesta entistä vahvemman. Nauti siis kihloissa olemisesta ja häiden suunnittelusta, on ne minkälaiset tai kokoiset tahansa.

Reply

Kiitos Jaana ja kyllä, tästä nautitaan ja jotain erityistä tässä on vaikka ollaankin oltu jo kauan yhdessä! 🙂

Reply

Todella paljon onnea upealle kihlaparille! Kuvat ovat häikäisevän kauniita ja teidän onnenne oikein hehkuu niistä <3

Reply

Lämmin kiitos meiltä molemmilta! <3 Ihanaa, kun myötäelätte tätä onnea!

Reply

Ihana uutinen ja niin kaunis kihlapari – paljon onnea! <3 Aivan upeat kuvat myös! 🙂

Reply

Kiitos niin paljon! <3 Ollaan molemmat todella kiitollisia näistä onnentoivotuksista!

Reply

Ihana pari! Paljon Onnea <3<3

Reply

Kiitos niin paljon Taina meidän molempien puolesta! <3

Reply

Hurjan paljon onnea! Upeita kuvia ja upea pari!

Reply

Kiitos Tiia kovasti! <3

Reply

Voi kuinka kaunis pari olette. Oikein paljon onnea teille molemmille!

Reply

Kiitos Tiina! <3 Ihania nämä teidän onnentoivotukset!

Reply

Onnea kihlaparille! <3 Ihanat kuvat! P, C & C

Reply

Kiitos! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *