rn1

 

Heti alkuun iso kiitos kaikille teille eiliseen postaukseen tulleista kommenteista! Tiedän, että siellä ruudun toisella puolella on ihan mielettömiä ihmisiä, mutta aina kun kuulen teistä, niin se konkretisoituu. Kiitos siis tsempeistä ja ehdotuksistanne! Kaikki toiveet on laitettu korvan taakse ja kunhan saan uudet sivut valmiiksi, niin yritän parhaani mukaan parannella blogini sisältöä. Muoti on edelleen pääosassa, mutta yritän tuoda mukaan vähän muutakin. Pääasiassa haluan, että sisältö on laadukasta ja mielenkiintoista, mutta toivon myös, että saatte minuun jotain tarttumapintaa. Samaistuvaisuus on tärkeää ja jos pitää itsensä liian etäisenä, niin jää helposti vähän kysymysmerkiksi. Älkää nyt pelätkö, että alan jakamaan täällä syvimpiä salaisuuksiani, mutta jotain henkilökohtaisempaakin on toivottavasti tulossa, heh!

Eilen kun luin teidän kommentteja ja mietin asioita, niin päätin napata kameran käteeni ja kuvata muutamia asioita mistä olen tällä hetkellä erityisen fiiliksissä. Normaalisti ennakoin mitä postaan ja milloin, mutta tämä on pitkästä aikaa hieman spontaanimpi postaus.

Eli mistä olen tällä hetkellä eniten fiiliksissä?

  • Syntymäpäiväkukista.

Olen huomannut, että miehille on aivan turha vihjailla yhtään mitään ja helpommalla pääsee kun sanoo asiat suoraan. Tiesin, että poikaystäväni toisi minulle kukkia syntymäpäivänäni, joten ilmoitin hänelle suoraan mitä kukkia kannattaa tuoda, heh. Valkoiset liljat toimivat aina!

 

rn2

  • Hunkydoryn harmaasta neuleesta.

Huh, tätä neuletta metsästin viikkotolkulla omassa koossani. Lopulta löysin sen pienen tanskalaisen putiikin verkkosivuilta ja sain tilattua sen tanskan kielellä google translatorin (ja huonon ruotsini) avustuksella sähköpostitse. Neule oli kyllä kaiken vaivan arvoinen!

 

rn3

  • Marmorista keittiössä.

Meillä on keittiössä valkoinen marmoritarjotin, sekä pieni  marmorinen suolakippo (tai mikä ikinä tuon nimi onkaan?) kultaisen lusikan kanssa. Tuo kivaa särmää mustaan kivitasoon! Ihania marmorijuttuja (hyvään hintaan) löytyy HK Living – merkiltä. Merkkiä myy ainakin Cobello Suomessa!

 

rn4

  • Vogue Paris- numerosta.

Ilahdun aina kun postiluukusta kolahtaa Vogue. Tämä lehti on miljoonista mainoksistaan huolimatta ihana lukea läpi ja itselleni se käy melkein kuin opiskelusta, heh. Toivoisin, että saisin tilattua Ranskaan Glorian, Trendin ja Elle:n, sillä rakastan naistenlehtiä. Tilaukset ulkomaille ovat vain niin kalliita, että pääsen helpommalla (ja halvemmalla) kun raahaan tänne seuraavan Helsinki reissun yhteydessä kaikki lempilehteni. Olen muuten joskus maininnutkin, että täällä lehtien tilaaminen on todella edullista. Vogueta saan lähes vuoden verran hintaan 19€. Tilasimme juuri myös AD:n, sillä se lähti yhtä edullisesti. Siitä lehdestä saa paljon sisutusinspiraatiota ja pääsee kurkkaamaan upeisiin koteihin!

 

At the moment…

  • I’m loving my birthday flowers from my boyfriend.
  • I managed to find this Hunkydory knit, which I’ve been looking for a long time!
  • I love small marble accessories in our kitchen. This little salt bowl from HK Living is perfect!
  • Reading the newest issue of Vogue Paris. Reading it is almost like doing my homework, heh!

You May Also Like

6 comments

Reply

En ehtinyt kommentoimaan eilistä postausta, joten täältä tulee 🙂
Itse tykkään sun blogista koska sulla on kivan ajaton tyyli ja yhdistelet hienosti vaatekaapin sisältöä. Vaikka mun budjetti ei riitä sun vaatteisiin, saan ihan hirmuisesti inspistä ja osaan etsiä itselleni halvempia versioita! Ulkosuomalaisuus yhdistää, siksi kai sun blogi onkin mun suosikkiblogi. Ulkomailla asuminen ei ole helppoa mutta kun ottaa monet asiat positiivisesti, niin arki sujuu ilman ongelmia 🙂
Mielestäni blogin muotipuoli on tosi hyvä ja odotan aina sunnuntain kollaasia, olen tähän mennessä löytänyt melkein joka viikko jotain, josta saan inspiraatiota

Tilasin Trendi-lehden tänne Salzburgiin joulukuusta alkaen, sain sen tarjoushintaan. Olisiko ollut 20€ kuusi numeroa, siihen tulee tietenkin postituskulut päälle (olisiko 3,60€ per lehti, lentopostina, yhteensä reilusti alle 40€). Lehti ilmestyi eilen ja olikin meidän postiluukussa samana päivänä! Elleen petyin, heillä tarjotaan Suomeen lehteä hintaan 19e/kk, mutta ulkomaille sama satsi olisi maksanut yli 50e. Joudun tyytymään Trendiin, koska Ellen hinnat olivat aivan älyttömät…

Reply

Kiitos Elisa! Tuntuu tosi ihanalta tietää, että joku saa mun asuista inspiraatiota 🙂 Ja kiva kuulla, että ne sunnuntai-kollaasit on mielekkäitä! Tykkään tehdä niitä ja etsiä ihania juttuja, heh (vaikka se onkin vaarallista puuhaa lompakolleni, mutta olen aika hyvin oppinut pitämään itseni kurissa).

Aaa, kiitos vinkistä! Täytyykin miettiä jos tilaisin Trendin. Elle on tosiaan turhan kallis, joten taidan ostaa sitä ironumeroina aina ollessani Suomessa. Tai tilata vanhempieni osoitteeseen kestotilauksena…Täytyy miettiä!

Reply

Olipa kiva postaus,tällaisia lisää. Myös ihan normaali arkinen elämänmeno Ranskassa kiinnostaa.

Reply

Kiva kuulla, että tykkäsit tästä vähän spontaanimmasta postauksesta! 🙂 Mietin aina, että arkijutut ovat tänne liian tylsiä, mutta ehkä ei sittenkään?

Reply

Miten mahtavaa, että siellä teillä saa lehtiä noin edullisesti! Oli pakko tarkistaa, Suomessa Voguen vuoden tilaus maksaa reilun satasen!

Reply

Joo, täällä niitä raaskii tilata! Hui, 100€…aika hullua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *