Style Plaza Kesa Mo Kki 9

 

Koko viikonlopun on ollut ihan uskomaton sää ja ilmassa on tuoksunut kesä! Se tunne, kun herää lauantai-aamuna ja lämmin tuuli tuo mukanaan järven ja luonnon tuoksut. Mieletöntä! Viikonloppu on siis mennyt nauttiessa kesän tulosta ulkoilmassa. Olimme landella viimeksi kuukausi sitten ja sinä aikana luonto on todella puhjennut kukkaan. Rakastan tätä loppukevään ja alkukesän vihreyttä, joka yllättää joka vuosi! Tähän aikaan vuodesta toki siitepöly on pahimmillaan ja täälläkin ulkokalusteista huomaa kuinka paljon sitä onkaan ilmassa. Eilen jätimme olkkarin ovet auki ja illalla lattialle oli kertynyt niin paljon siitepölyä, että piti siivota koko mökki. Yksi sadepäivä olisi siis ihan tervetullut, mutta eihän näistä säistä voi oikein valittaakaan!

Ja hei vinkkinä – Lumenelta on tullut Lähde-sarjaan uusi aurinkosuojallinen kosteusvoide (SPF30) ja se on ihan huippu! Koostumus on kevyt, eli se sopii meikinkin alle ja voiteessa on kunnollinen suoja (UVA ja UBV-suoja). Täydellinen kesäpäiviin ja esim. kaupunkilomalle.

Tänään pitäisi jaksaa körötellä takaisin kaupunkiin ja valmistautua taas uutta työviikkoa varten. Tähän aikaan vuodesta (ja näillä ilmoilla) istuminen toimistossa on astetta haastavampaa, mutta ajatus kesälomista onneksi helpottaa. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

 

Style Plaza Kesa Mo Kki 15Style Plaza Kesa Mo Kki 8Kesa Mo Kki

Style Plaza Kesa Mo Kki 5 Style Plaza Kesa Mo Kki

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Ihanan näköinen kesäpaikka teillä! Sama siitepölyongelman takia jouduttiin täälläkin huuhtelemaan heti kaikki mökkikalusteet ja terassi, vaikka vasta viikko sitten oli pesty kaikki 😀 Rannassakin on oikein kunnon keltainen vana siitepölyä, ugh. Mutta eiköhän tää helpota, ja ihana kun kelit on vihdoin ja viimein kesäisemmät!

Reply

Kiitos Mia! 🙂

Me jätettiin suosiolla pesemättä ulkoterassit, koska ensi viikonloppuna olisi sama kuitenkin edessä, mutta eiköhän se tästä 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *