Screen Shot 2019 06 17 At 21 42 11

Olen niin iloinen, että olemme saaneet tehtyä isoja päätöksiä asunnon suhteen ja toivottavasti kuukauden kuluttua, kun lomani alkaa, voin ottaa iisimmin. Nämä päätöksen teot ovat yllättävän raskaita ja niitä tulee mietittyä ehkä liikaakin ja nopeasti on siinä pisteessä, ettei osaa sanoa enää mitään. Huomattiin myös nopeasti, että sanonta “nälkä kasvaa syödessä” pitää hyvinkin paikkansa mitä tulee remonttiin. Lähdimme tähän ajatuksella “pientä pintaremonttia” ja nyt lähestulkoon kaikki on menossa uusiksi. Onneksi sentään seiniä ei lähdetä kaatamaan, mutta mm. keittiöstä piti vain vaihtaa alakaapit ja perjantaina lähdimme keittiömyymälästä tarjouksen kera, joka sisälsi käytännössä täysin uuden keittiön kodinkoneita myöten. Päätimme kuitenkin, että tämä on ensimmäinen oma kotimme ja tulemme asumaan siellä vuosia, joten satsaus tässä vaiheessa on varmasti sen arvoista.

Kerron myöhemmissä postauksissa enemmän keittiöstä, lattiavalinnasta ja ajatuksesta tilata makuuhuoneeseen lasiovi. Palataan näihin aiheisiin siis pian!

You May Also Like

2 comments

Reply

Tsemppiä remppaan! En malta odottaa teidän (varmasti upeita) suunnitelmia :)! Meillä on samankaltainen projekti edessä ja eri valintojen kans on kyllä tosi helppo mennä solmuun :).

Reply

Kiitos Marja ja tsemppiä myös teidän projektiin! 🙂 Ollaan menty nyt aika “varmoilla valinnoilla” ihan sen takia, että niitä tuskin tullaan katumaan, mutta ehkä sitten seuraavassa remppaprojektissa uskaltaisi vähän revitellä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *