Santa was very kind to me during Christmas Eve, because I found this Huile Absolue by Patyka under the Christmas tree with my name on it. I’ve used it now for more than a month and have to say I’m hooked. I put a little bit of oil on my face before going to bed in the evenings and sometimes add a layer of moisturising cream as well (especially during winter). This oil really does moisturise the skin and keeps it soft and radiant. I cannot see myself giving this up anytime soon! Any other Patyka fans out there? 🙂
Jouluna sain Patykan Huile Absolue öljyseerumin yhdestä paketista ja sitä onkin tullut käytettyä siitä asti päivittäin. Nyt kun olen vakuttunut tuotteen toimivuudesta, uskallan suositella sitä teillekin! Täytyy sanoa, että olen täysin koukussa tähän ja etenkin näin talvella tuntuu, että se on pelastanut ihoni. Käytin sitä myös Mauritiuksella jolloin se rauhoitti hyvin ihoa auringonoton jäljiltä. Iltaisin lisään kerroksen öljyä kasvoille ja hetken päästä laitan vielä kerroksen kosteusvoidetta jos iho on todella kuiva. Toimii! Onko siellä muita Patyka faneja? Mitkä on teidän suosikit merkin valikoimasta?

You May Also Like

2 comments

Reply

Mä käytän Caudalie suihketta kosteusvoiteen alla ja olen tykännyt siitä kovasti!

Reply

Itsekin tykkään siitä! Olen kylläkin käyttänyt sitä työpäivän aikana meikin päälle suihkutettuna. Raikastaa kasvoja hyvin ja kiinnittää meikin. Täytyykin kokeilla sitä myös kosteusvoiteen alla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *