Helsinki1

 

Fiilistelen kesää ja valoisia iltoja

Meillä on pimennysverhot kotona ja onneksi niin, koska muuten heräisimme varmaan neljältä aamulla. Muistan vieläkin, kun poikaystäväni tuli ensimmäistä kertaa Suomeen kesällä ja hänen oli ihan mahdoton nukkua, kun oli niin valoisaa koko ajan. Pimennysverhot on siis meille ihan pakolliset! Kesälomatkin lähestyvät kovaa vauhtia ja itse olen kesälaitumilla heinäkuun puolesta välistä neljä viikkoa. Oli tarkoitus myös lähteä reissuun, mutta tuli pieniä muutoksia suunnitelmiin ja mitä todennäköisemmin vietämme loman landella! Valoisat illat ja yöt on kyllä ihan maagisia ja niistä pitää nauttia juuri nyt, kun päivät vielä pitenevät.

Olen entistä onnellisempi siitä, että muutimme Suomeen

Vuodet ulkomailla oli elämäni parhaimpia vuosia, mutta kotia ei voita mikään. Olen myös sitä mieltä, että Helsinki on aivan ihana kaupunki ja elämänlaatu on täällä ihan huikean hyvä. On myös ihanaa, että voimme viettää landella paljon aikaa ja nyt kesällä kesämökki on meidän tukipiste!

Olen pysynyt “ostolakossa” yllättävän hyvin

Vuoden alussa asetin itselleni haasteen vähentää ostosten määrää ja vaikka ihan maaliin en ole päässyt, niin olen silti karsinut ostosten määrää ihan kiitettävästi. Yksi viimeisin hankintani oli H&M:n Studio-malliston pellavasekoitebleiseri, jota kärkyin verkossa monta viikkoa sen ollessa loppuunmyyty. Lopulta nappasi ja sain tilattua bleiserin, joten nyt odotan sitä kotiin saapuvaksi.

Olen vähentänyt SOME:n käyttöä

Poistin Facebookin selaimestani ja Instagramiakin on tullut päivitettyä todella laiskasti. Storeja on helppo jakaa, mutta varsinaisia postauksia on tullut harvakseltaan verrattuna aikaisempaan. On kyllä tehnyt niin hyvää ottaa vähän etäisyyttä some:en, koska sen pläräämisestä tulee niin helposti huono tapa. Mietin juuri, että kesälomalla voisi tehdä ihan hyvää olla jonkun aikaa kokonaan ilman puhelinta ja tietokonetta ja keskittyä ihan täysillä muihin asioihin!

 

Ihan uskomatonta, että nyt on tosiaan jo kesäkuu ja sen myötä toivotankin onnea kaikille valmistuneille & ylioppilaille ja ihanaa kesäkuuta kaikille!

 

Kuva: Thomas D.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *