Style Plaza Home3

 

Blogissa on ollut taas pientä hiljaiseloa, mutta siihen on ollut varsin hyvä syy – olemme vihdoin päässeet muuttamaan omaan kotiin! Takana on aika intensiiviset pari viikkoa, mutta nyt hiljalleen helpottaa, kun pääsee takaisin arkeen ja koti on siinä pisteessä, että täällä voi asua.

Olimme pari viikkoa sitten Ranskassa (ystävämme menivät siellä naimisiin), mutta lähtöpäivänä sain kunnon flunssan. Kävin lääkärissä tarkistamassa, että kyse ei ole mistään mihin tarvitsisi antibiootteja ja kun lääkäri sanoi, että voin lähteä reissuun niin päätimme mennä. Rehellisesti sanottuna en ole varmasti lähtenyt matkalle ollenkaan, jos häät eivät olisi ollut syy tälle matkalle, mutta onneksi hääpäivänä olo oli yllättäen hyvä. Illalla sitten alkoi taas huonompi olo hiipiä ja seuraavat kaksi päivää menikin vain sängyssä nukkuen. Onneksi pääsin kuitenkin häihin ja ehdin nauttia niistä kunnolla ennen kuin piti luovuttaa ja mennä lepäämään hotellille. Häät olivat mielettömän upeat ja ystäväni maailman kaunein morsian! Vuodelepokaan ei onneksi harmittanut niin paljon, koska kyseessä oli varsin tuttu kohde. Etelä-Ranskassa tuli asuttua vuosia, joten kulmat olivat hyvinkin tuttuja. Lähtöpäivänä ehdimme vielä nauttia ihanasta ilmasta, joten tuli sitä myös rentouduttua sairastamisen lomassa!

Muutimme uuteen kotiin viikko sitten ja vaikka asunto ei ole täysin valmis (mm. eteisen ja makuuhuoneen ovet pitää vielä asentaa), niin tämä tuntuu jo kodilta.  Hiljalleen laitetaan tätä kuntoon ja mitään kiirettä ei onneksi enää ole!

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

You May Also Like

2 comments

Reply

Onnea uuteen kotiin! Toivottavasti jaat kuvia uudesta asunnostanne (toki ymmärrän jos ei halua jakaa), sinulla kun on tosi kiva tyyli vaatteiden ja asusteiden suhteen niin voin kuvitella, että sama jatkuu sisutuksessa.

Reply

Kiitos paljon Tiia! 🙂 Tulen varmasti jakamaan sisustukuvia täältä uudesta kodista heti kun saadaan tavaroita vähän paikoilleen. Asuntopostauksia on siis tulossa lähiaikoina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *