summerhouse 1

Chandelier   /   Candle   /   Curtain

Bed cover   /   Chair   /   Marble tables

Carpet   /   Flower pot   /   Lamp

 

Nyt kun on taas tullut vietettyä aikaa landella, niin ajatukset ovat pyörineet sisustuksen ympärillä. Kesäkotiin sopii rennot materiaalit ja huoleton, mutta silti tyylikäs sisustus. Me päätimme hoitaa kattovalaistuksen spoteilla, mikä on nyt hieman harmillista, sillä ihastuin niin kovin tähän kattokruunuun*, joka löytyy meidän Ranskan kodista. Ostin sen muuten silloin -40% alennuksella ja ilmeisesti etu on vieläkin voimassa (ensi ostaja saa tuon alennuksen tilauksen kalleimmasta tuotteesta – lisätietoja täältä). Mietin nyt jos hankkisin samanmoisen vielä meidän makuuhuoneeseen Ranskaan. Vierasmökkiin kun sitä ei voi laittaa…

Toinen valaisin minkä tilasin ja odotan sitä vielä saapuvaksi on tuo musta pöytävalaisin*. Tykästyin sen malliin ja tuohon rentoon tyyliin. Saa nähdä miten se toimii vierastalossa, mutta pianhan se nähdään! Myös tuo valkoinen päiväpeite ja hopeinen ruukku menevät harkintaan.

Yöpöydät löysimme viime viikolla ja valitsimme kaksi mustaa jakkaraa toimimaan tässä tarkoituksessa. Ne sopivat hyvin sängyn viereen ja ovat tarpeeksi korkeat. Ne ovat myös monikäyttöiset siinä mielessä, että jos olohuoneessa tarvitaan enemmän istumatilaa (tai terassilla), ne ovat helppo siirtää sinne mihin niitä tarvitaan.  Kuvia vierasmökistä tosiaan tulossa heti kun saan kameran poikaystäväni mukana tänne Suomeen, eli vielä hetken joudutte odottelemaan. Kameraakin isompi ikävä on kuitenkin ranskistani, joten ihanaa, että saan hänet pian tänne!

 

I’ve been spending a lot of time at the summerhouse and sleeping in the guesthouse, which is otherwise ready, but it’s still missing some furniture and details. I love to use linen and other casual materials, but I still want to keep the look chic and sophisticated, yet relaxed (as it’s a holiday home). Above you can see the style I’m going for and luckily I can now order from my favorite online interior store called Ellos. They have great stuff, but unfortunately they only ship to the Nordic countries (such a shame). I bought this chandelier a few months ago and dragged it to France with me. Now I’m contemplating on getting a second one for our bedroom…

For the guesthouse, I bought the black lamp (still waiting for it to be delivered), and I also love the flower pot, which I think I’m going to order as well. The biggest problem I’ve had are with the carpets. It seems impossible to find the perfect carpets for the living and bedroom. Still looking, but I’ve decided to only buy, when I find something perfect. Even if it means the space is going to be without carpets for two years, then that’s how it’s going to be.

I’ll show you some pics from there, as soon as my Frenchie arrives with the camera. I’ve definitely missed having a camera, but obviously more than that, I’ve missed my boyfriend. We are apart now for a month (less than two weeks left) and even if we are used to being apart, together is waaaay better.

 

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like

2 comments

Reply

Looove all of these picks! <3

xo Vanessa from http://www.Trendique-Magazine.com

Reply

Glad you like them! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *