Img 1056

 

x Poikaystäväni täytti pyöreitä torstaina ja perjantaina kokoonnuimme ystävien kanssa juhlistamaan tätä merkkipaalua illallisen merkeissä! Olimme varauksen kanssa hieman myöhässä, joten suosikkiravintoloihimme emme päässeet, mutta Pastor oli ihan hyvä vaihtoehto. Seura kuitenkin kruunasi illan, joten paikalla ei ollut niin väliä!

x Sain Skin Cityltä tuotelähetyksen ja kun vanhat ihonhoitotuotteeni on käytetty loppuun, korkkaan Medik8 tuotesarjan. Olin pari viikkoa sitten Alexan kutsumana Skin Cityn tilaisuudessa missä kerrottiin tarkemmin tämän verkkokaupan konseptista. Yksi mielenkiintoisemmista jutuista oli heidän sivunsa kautta tehtävä ihoanalyysi (kysely), jonka perusteella kosmetologi suosittelee juuri sinun ihollesi parhaat tuotteet. Kyselyyn vastattuasi menee muutama päivä, niin saat suoraan sähköpostia sinua palvelevalta kosmetologilta (maksutta). Sen jälkeen voit päättää joko lunastaa suositellut tuotteet tai et, mutta suositukset auttavat vähentämään väärien tuotteiden ostamista. Erittäin kätevä palvelu siis!

x Ensimmäistä kertaa ikinä asumme kodissa, josta löytyy parveke. Laitamme sen kuntoon vasta keväällä, mutta nyt pystyin sentään laittamaan jouluvalot sinne. Mietin vielä, jos ostan havukranssin kaiteeseen, sillä se olisi ihana pieni lisä tuomaan kodikkuutta sinne. Muuten olen tuonut joulutunnelmaa kotiin amarylliksen ja sypressin muodossa. Kuusta emme hanki, sillä vietämme joulun omien perheidemme kanssa ja kuusen tulen hankkimaan vanhempieni kotiin sitten joululomien alkaessa.

x En muista milloin viimeksi olisi ollut näin valoisa viikonloppu ja nautimme siitä täysillä! Pitkät kävelyt raikkaassa ilmassa on ihan parasta. Taas sai todeta, että Helsinki on mitä kaunein kaupunki auringonpaisteella! Ohut lumikerros, pieni pakkanen ja pilvetön taivas. Talvipäivä parhaimmillaan!

Ihanaa ensimmäistä adventtia kaikille!

 

Kuva/Thomas D.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *