lande1

 

Me korkkasimme landekauden kunnolla vasta viime viikonloppuna ja tekemistä riitti. Tuntuu, että landella saa muutenkin olla koko ajan tekemässä kaikkea, mutta se onkin mökkeilyn paras puoli. Ruohonleikkauksen hoitaa onneksi meidän Natasha-robotti, mutta puuhaa silti riittää niin paljon kuin sitä jaksaisi tehdä.  Oma mökkeilyni jää vähemmälle tänä vuonna sattuneesta syystä, mutta olen kyllä tulossa Suomeen vielä ensi kuussa ja silloin otan kaiken irti landeilusta.

Olen puhunut täällä, että meidän Ranskan asuntomme suurin hankinta tulee olemaan sohva. Olen täysin rakastunut meidän landen Furninovan sohvaan ja se olisikin täydellinen valinta, mutta menee hinnassa yli meidän budjetin. Tavoitteissa on löytää jotain samanmoista, mutta hieman edullisemmin. Sohvan ostaminen ei kyllä olekaan niin helppoa kuin mitä me kuvittelimme, sillä niiden hinnat ovat ihan pilvissä. Edullinen sohva taas näyttää usein halvalta, joten saa nähdä mitä me keksimme. Ikeasta kyllä löytyy hyviä vaihtoehtoja, mutta Ikean kalusteet on jotenkin niin nähty. Meidän Pariisi asuntomme oli nimittäin jo valmiiksi kalustettu täysin Ikean kalusteilla pyyhkeitä myöten, joten nyt olisi ihan raikastavaa kokeilla jotain muuta!

 

Last weekend was the opening of the summerhouse season and we cleaned the entire house plus the surroundings. Having a summerhouse is a lot of work, but that’s what I love about the life there. It never gets boring! And after a day of work outside you can have a glass of wine on the terrace and watch the sunset. That’s what it’s all about.

Due to my move to France, my summerhouse season will be shorter than usual, but I’m planning to come back for a few weeks next month before my language studies start in September. Finnish summers are too good to miss out on. The few short months are magical and in my opinion (I’m not biased at all heh) Finland is the most beautiful country in the world during these months. 

So, if anyone is looking for a great city to visit during summer, I can highly recommend Helsinki!

 

 

lande3lande5lande2lande7

You May Also Like

5 comments

Reply

Suosittelen investoimaan sohvaan… Halvat (varsinkin Ikean) sohvat näyttävät huonot puolensa viimeistään vuoden jälkeen, jolloin kangas on venynyt tai kankaan laatu on yleisesti huonontunut.

Se korkeampi hinta kirpaisee kerran mutta sohvasta on iloa pitemmäksi aikaa. Kantsii googlettaa sohvan kestävyydestä (kulutuspinta ja valonkesto), sitä kautta kankaita on helpompi verrata kaupoissa 🙂 Me investoitiin sohvaan enemmän 1,5vuotta sitten ja sohva näyttää vieläkin kuin uudelta.

Reply

Se sohva mihin me ihastuimme oli 10,000€, eli taitaa jäädä haaveeksi 😉 Tuntuu muutenkin, että suurinosa sohvista on yli 3000€ ja se kuullostaa niin hurjalta summalta. Laadukas sen kyllä pitää olla (etenkin just se kankaan laatu), mutta toivottavasti löydettäisi joku hieman kohtuullisemman hintainen. Onneksi Ranskassa on valinnanvaraa paljon, joten ei auta muu kun juosta sisustuskaupoissa!

Reply

Ja siis kun puhun, että sohva mihin ihastuttiin niin tarkoitin yhtä Skannon sohvaa joka näky yhdessä kollaasissa! En tätä meidän landen Furninovaa 😉

Reply

Oho… no 10.000€ on kyllä aika paljon. Meidän 2,5m pitkä kulmasohva maksoi n. 1.500€ 😀

Joo, se sohva ei ole meidän budjetissa. Mutta niin perus…löytää jotain ihanaa ja sitten tarkistaa hinnan ja putoaa aika nopeesti takaisin maan päälle, heh. Se 1,500€ kuullostaa ihan järkevältä summalta ja toivotaan, että samalla hinnalla mekin löydettäisiin joku kiva 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *