Style Plaza Baby PicksPikku Vanilja     H&M*   /   Zara

Jacadi     Jacadi   /   H&M*

H&M*   /   Zara   /   H&M*

 

Instassa storien puolella on näyttänyt jotain vauvalle hankkimiani vaatteita ja saanut heti monia viestejä niihin liittyen. Ajattelin siis tehdä postauksen vauvanvaatteista ja erityisemmin lempimerkeistäni. Olemme hankkineet pojalle todella maltillisesti tavaraa ja oikeastaan vain niitä kaikista välttämättömämpiä asioita. Kerron myöhemmin lisää näistä hankinnoista, mutta myös vaatteissa olemme käyttäneet samaa linjaa. Kaapissa on tällä hetkellä yksi hylly vauvanvaatteille ja perusbodien + trikoohousujen lisäksi sieltä löytyy muutama ihana neulesetti (mitä muutakaan voi olettaa neulehullulta äidiltä).

Suurimman osan vaatteista olemme ostaneet ihan Zarasta ja H&M:stä. Jälkimmäisellä merkillä on Baby Exclusive* mallisto verkossa, josta olen tehnyt kivoja löytöjä kohtuuhintaan ja Zaran verkkokaupasta olen tilannut muutaman kauniin neulossetin. Lemppari lastenvaatemerkkini on kuitenkin ehdottomasti Jacadi – brändi jonka vaatteita itsekin käytin pienenä ja mistä ostin Ranskassa asuessani kummitytöilleni lahjoja. Jacadi ei valitettavasti toimita ollenkaan Suomeen, mutta mieheni teki sieltä jouluna muutaman ihanan ostoksen vieraillessaan perheensä luona Ranskassa.

Toinen ihana ranskalainen lastenvaatemerkki on Bonpoint ja jos raha ei olisi este, niin hankkisin kaikki vaatteet sieltä. Niin kauniin harmonisia väreja ja tyylikkäitä vaatteita. Hinnat on premium-tasoa ja tuntuisi kyllä ihan hullulta maksaa 200€ neulesetistä johon vauva mahtuu tuurilla sen pari viikkoa. Suosittelen kuitenkin vierailemaan kyseisessä liikkeessä, jos se osuu vastaan maailmalla nimittäin siellä tulee takuuvarmasti ihasteltua ääneen.

Kotimaisia verkkokauppoja olen myös yrittänyt tukea ja mm. Ruskovillalta tilasin tämän huovan, Pikku Vanilja verkkokaupasta kollaasin pupun ja Mylolta ihanat tuttinauhat ja tutit. Muita kivoja lastenvaatemerkkejä on mm. Petit Bateau, 23Mai, Newbie, My Baby Factory, Jacotte Tricote. Tein myös elämäni ensimmäisen tilauksen Etsyn kautta ja nyt Englannista on tulossa kudotut pienet tossut vauvalle. Suosittelen siis tarkistamaan myös Etsyn tarjonnan!

Sanomattakin taitaa olla selvää, että räikeät kuosit ja värit ei sitten nappaa itseäni lastenvaatteissa ollenkaan. Sitten kun lapsi on vanhempi niin hän saa toki päättää ja jos haluaa pukeutua maailman räikeimpään asuun, niin sitten sitäkin valintaa tuetaan. Nyt on kuitenkin helppoa vielä pukea lapsi oman maun mukaisesti, joten otamme siitä kaiken ilon irti!

 

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like

4 comments

Reply

Ihania neuleita olette hankkineet pikkuiselle!
Totta, vaatteita saa jo niin paljon lahjaksi, että turhaa hankkia ylimääräistä joista kasvaa ulos parissa kuukaudessa. Neuleissa tosin helppo ottaa isommat koot ja kääriä vaan hihat niin saa niille vähän pidemmän käyttöiän.

Jacadi tekee ihania ja hyvin pesunkestäviä vaatteita, mut itse oon huomannut niiden merkkilappujen olevan aina jäätävän kokoisia. Olen leikannut ne irti suurimmasta osin, kun ajatellut sen hankaavan pikkuisen paljasta ihoa. Nyt hieman vanhemmalle vauvalle olen antanut olla.

TKMaxx outlet-liikkeestä voi tehdä hyviä edellisen sesongin löytöjä mm. Petit Bateau ja Bonpoint. Harvemmin niitä helmiä löytyy kuten usein outleteissa, mutta joskus voi olla tuuria. Itse löysin sieltä £20 Bonpointin merinovillaisen neuletakin ja lähtöhinta oli se £200+. En ole varma toimittavatko Suomeen tällä hetkellä.

Komppaan, Etsyssa on ihania käsitöitä sun muuta, meiltä kun puuttuu se kutomista rakastava mummi, niin ollaan tilattu Etsyn kautta sitten. Jos tietoa suomalaisesta käsityöihmisestä tai-yrityksestä olisi ihana tukea, mielelläni sieltä tilaisin!

Hassu muutos on, että en ole ostanut itselleni mitään koko vauvavuotena, nykyään selailen mielummin tulevalle taaperolle niitä vaatteita ,ja kuten sanoit vielä kun äiti saa päättää heidän vaatetuksestaan ennen uhmaikää!

Ihanaa viikkoa ja loppuodotusta

Reply

Ajateltiin myös, että sitten kun vauva on syntynyt niin nähdään paremmin mitä vaatteita käytetään eniten ja mitkä on hyväksi havaittuja. Niitä kun saa aina tilattua lisää! Myös ne pienimmät koot jäävät hyvin nopeasti pieneksi, joten siinäkin mielessä niillä on turha kaappia täyttää. Ja jep, ostinkin osan neuleista vähän isommassa koossa jotta ne menevät pidempään! Mieluummin vähän väljä alkuun, niin käyttöäkin tulee huomattavasti enemmän.

Merkkilappuja + niitä muita lappuja olen leikannut jokaisesta vaatteesta lähestulkoon. Vauvanvaatteissa niitä tuntuu olevan huomattavasti enemmän kuin ns. aikuisten vaatteissa ja onhan se inhottavaa jos joku lappu raapii vauvan ihoa. Meni pieni hetki, kun kävin jokaisen vaatteen läpi ja leikkasin jokaisesta sen 2-4 lappua irti, heh.

Kiitos tuosta outlet vinkistä! Se on tällä hetkellä suljettu, mutta toivottavasti avautuu taas kun tilanne sen sallii.
Jep, voin kuvitella, että tulee ostettua enemmänkin bebelle kuin itselleen, mutta vauva-aika on niin lyhyt, että hyvä niin

Kiitos Carolina ja ihanaa viikkoa myös sinne

Reply

Onpa ihania pikkuvaatteita, Onnea teille molemmille odotukseen. Oletteko miettineet mitä kieltä hänelle puhutte kotona ja mitä kaikkia kieliä hän tulee käyttämään elämässään?

Reply

Eikö olekin! 🙂 Joo, olemme puhuneet asiasta miehen kanssa ja olenkin aloittanut jo oman postauksen aiheesta, eli toivottavasti saan sen tällä tai ensi viikolla ulos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *