Yhteisen yli vuosikymmenen jälkeen sanoimme toisillemme vihdoinkin tahdon ja täällä kirjoittelee nyt tuore rouva! Päätimme mennä naimisiin vasta muutama viikko sitten ja lyhyestä varoitusajasta huolimatta olen niin kiitollinen siitä miten hienosti kaikki lopulta järjestyi. Itselle olisi riittänyt pelkkä maistraatti, mutta nyt meillä on tuo ihana hääpäivä muistoissamme, joten onneksi järjestimme edes nämä pienet juhlat! Siunaustilaisuus oli tuomiokirkossa, häälounas Nokassa  ja jatkot Espoossa vanhempieni terassilla. Täydellinen päivä kaiken kaikkiaan ja ihana rento meininki – juuri sitä mitä toivoimme. Järjestimme häät tosiaan muutamassa viikossa, joten siinä ei paljon ehtinyt stressaamaan itse häiden takia mikä oli ihanaa. Ainoa stressi tuli papereista joita odotimme Ranskasta, mutta onneksi nekin ehtivät juuri ajoissa, jotta Suomen viranomaiset saivat avioliiton esteiden tutkinnan suoritettua ajallaan.

Kerron lisää hääpuvustani omassa postauksessaan ja jaan muutenkin lisää kuvia kunhan saamme ne ihanalta kuvaajaltamme Lotalta. Palataan siis hääkuvien merkeissä pian!

 

Kuvat: Lotta Polviander

You May Also Like

6 comments

Reply

Ihana, kaunis pari ja upea hääkuva! Paljon Onnea! <3

P & C & C

Reply

Kiitos Päivi ja terveisiä sinne! <3

Reply

Paljon onnea! Upea mekko sinulla, kiva saada lisää kuvia nähtäväksi.

Reply

Kiitos Tiia <3 Yritän pian saada uutta postausta ulos!

Reply

Mielestäni jätin kommentin jo aiemmin mutta on kadonnut jonnekin matkalla ilmeisesti.

Paljon onnea, ihana puku ja upea pari! Kiva jos saadaan lisää kuvia nähdä.

Reply

Kommentti oli tullut, mutta ilmoitus uusista viesteistä oli mennyt roskapostiin eli näin nämä vasta nyt. Kiitos siis vielä onnitteluista ja palataan pian lisäkuviin <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *