*Kaupallisessa yhteistyössä Lindexin kanssa.


Te tiedätte, että käytän lähestulkoon vain housuja niin arjessa kuin juhlassakin. Tämä kyseinen vaatekappale onkin siis erittäin lähellä sydäntäni! Innostuin toden teolla, kun kuulin, että pääsen mukaan Lindexin housukampanjaan, sillä olen löytänyt kyseiseltä merkiltä pari vuotta sitten mitä täydellisimmät farkut. Tiesin siis, että Lindexin housuvalikoimaan ei voi pettyä! Hämmästyin kuitenkin siitä miten makeita malleja myymälässä oli ja miten mieletön istuvuus kaikissa kokeilemissa housuissa oli ja nyt sen oman täydellisen mallin löytäminen on entistä helpompaa Lindexin Pants Solution-kampanjan myötä. Löydä kerran täydellisesti istuva housumalli ja heitä sen jälkeen hyvästit sovittamiselle. Kun tietää itselle sopivan mallin, niin samalla istuvuudella varustettuja housuja voi ostaa ilman sovittamista. Housujen kiskominen jalkaan sovituskopissa ei ole kovin mieluista puuhaa varmasti kenellekään, joten tällä tavoin housujen ostaminen on tehty mahdollisimman kivuttomaksi! Ilokseni saan vielä jakaa teille Lindexin verkkokauppaan alekoodin, pants20inf,  jolla saatte 20% alennusta kaikista housuista (koodi on voimassa 17.3. saakka). Voitte käydä katsomassa koko valikoiman tämän lookbookin kautta! Mitkä mallit nousivat sinun suosikiksi? Koin todellisen valinnan vaikeuden, kun yritin valita kahdet suosikit valikoimasta, mutta lopulta päädyin näihin alla oleviin housuihin..

 

Lykke / The Wide High Waist

Tämä malli tuntui heti omalta ja istuvuus oli niin täydellinen, että tuntui kuin jalassani olisi ollut ompelijan minulle tekemät housut. Korkea vyötärö ja liehuvat lahkeet ovat tänä keväänä erityisen trendikkäät ja nämä housut on sopivat oikeastaan mihin tahansa tilanteeseen. Itselleni lahkeen pituus oli sopiva tennareiden kanssa, mutta nämä olisivat myös aivan ihanat korkojen kanssa. Pidentäisivät vartta oikein kunnolla, kiitos korkean vyötärön. Näitä kannattaa siis ehdottomasti käydä testaamassa! Näissä asukuvissa yhdistin housut pooloneuleeseen, mutta silkkipaidan kanssa ne olisivat tyylikäs valinta iltatilaisuuteen. Mielestäni liehuvissa lahkeissa on jotain taikaa – mielettömän elegantit! Mietin juuri, että nämä voisivat myös olla aika upea valinta Dubaihin…

 

 

Nea / Straight High Waist

Nämä korkeavyötäröiset ja suoralla lahkeella varustetut farkut ovat mielestäni malli, joka pitäisi löytyä jokaisen vaatekaapista. Ihanan klassinen leikkaus, joka sopii kaikille vartalotyypeille. Farkkujen korkea vyötärö on myös niin imarteleva ja ihastuin viimeistelemättömiin lahkeisiin. Yhdistin farkut Lindexin parkatakin kanssa ja tykkäsin kovasti tästä rennosta lookista. Kokeilin farkkuja  myös mustan smokkibleiserin kanssa ja ne näyttivät ihan mielettömän kivalta myös juhlavamman yläosan kanssa. Näillä voisi siis hyvin mennä töihin tai iltarientoihin! Kun jalassa on täydelliset farkut, ne voi hyvin olla koko asun keskipiste.


 

Tässä olivat siis omat suosikkini, mutta Lindexin lookbookista löytyy muitakin aivan ihania malleja, jotka kannattaa tarkistaa! Mielestäni tämä Pants Solution-konsepti on nerokas idea Lindexiltä ja kaikilla merkeillä saisi olla vastaava (helpottaisi huomattavasti, kun voisi ostaa sen tutun ja hyväksi havaitun mallin muissa väreissä/kuoseissa sovittamatta). Muistutuksena vielä, että kaikista housuista saa sen 20% alennusta koodilla pants20inf. Ihanaa tiistaita kaikille!

P.S. Kannattaa tarkistaa myös Irenen, Alexan, Kaisan, Lindan, Mimmin ja Sadun suosikit heidän blogeistaan!


As you know, trousers are the key piece of my outfits. I’m all about trousers, as I feel so much more confident in them compared to a dress or a skirt. I was so happy to be part of Lindex’s Pants Solution-campaign and choose my favorite trousers from their selection! I could have chosen five models easily, but I had to narrow it down to these two. The campaign is all about finding your fit and then never having to try again, as you can then just purchase the same model in different colors. Sounds pretty good to me, because trying on trousers isn’t that much fun (especially in Finland during the winter time when you’re wearing million layers, heh). My favorites you can see above and all the different options from here. Which trousers are your favorites? With the code pants20inf, you can get 20% discount from your trouser purchases online until 17.3. Have a great Tuesday everyone!

 

Kuvauspaikka: Hotel F6.

Kuvat: Thomas D.

You May Also Like

2 comments

Reply

Totally love your 2nd outfit, those jeans fit you like a glove!

https://lartoffashion.com/art-of-stillness/

Reply

Thanks dear! I just love these jeans – they are perfect 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *