Lower East Side on yksi lempialueistani Nyckissä ja meidän hotelli, Thompson Les, sijaitsi sillä alueella. Ihastuin hotelliin ja voin suositella sitä lämpimästi muillekin! On aika harvinaista että Nyckin hotelleissa on ylipäätänsä sen kummempaa näköalaa, mutta tässä hotellissa melkein joka huoneesta on upeat maisemat ympäristöön. Sen lisäksi hotelli on moderni, kauniisti sisustetty ja henkilökunta ystävällistä. Plussana kuumana kesäpäivänä on se, että hotellinkatolta löytyy uima-allas!

Hotellista on myös kävelyetäisyys Sohoon ja Greenwich Villageen jotka on ihania alueita niin shoppailuun kun ravintolailtaan. Yksi suosikkikaduistani on Bleecker Street jonka varrelta löytyy ihania putiikkeja ja kahviloita.

Asuna poikaystävän American Apparelin T-paita, Cheap Mondayn farkut, Zaran balleriinat, Mulberryn laukku ja Ray Banin lasit

 Mainittavan arvoisena täytyy vielä kertoa yhdestä ravintolasta joka sijaitsi aivan hotellin vieressä osoitteessa 84 Stanton. Paikan nimi on The Meatball Shop ja nimsensä mukaisesti, erikoistunut lihapulliin. Ravintola on paikallisten suosiossa joten yleensä sinne saa jonottaa ja illalla voi joutua odottamaan tunnin ennen kun pöytä vapautuu. Mutta täytyy sanoa että ruoka on odottamisen arvoista 🙂 Brooklynin puolelle avattiin myös juuri uusi Meatball Shop joten Williamsburgin kirppisten lomassa voi piipahtaa sielä!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *