Oltiin eilen juhlimassa ja päälle valitsin saman silkkisen BCBG Maxazrian puseron mikä on ollut käytössä monesti lähiaikoina. Mustat farkut toimivat housuina ja Jimmy Choon korkkarit jalassa. Laukun valinnan kanssa oli vaikeuksia koska vaihtoehdot oli niin erilaiset. Päädyin kirjekuorilaukun sijasta isompaan Alexaan. Mielestäni se toi hieman väriä asuun ja tietenkin sain kaikki tavarat mahtumaan. Illanvietto oli muutenkin rennompaa eli isompi laukku sopi eiliseen hyvin! Mitä mieltä te olette? Kumpi vaihtoehto on parempi?

Täytyy vielä sanoa että viime postauksessa toivoin hieman syksyisempää tunnelmaa…no, täytyy ilmeisesti varoa mitä toivoo 🙂 Eilen yöllä ukkosti ja satoi rankasti ja nyt todellakin syksyisempää kun mitä viime viikolla.

You May Also Like

2 comments

Reply

kiitos ihanasta vastauksestasi!;) oi, asutko/opiskeletko monacossa? vau! jimmy choon korkokenkäsi ovat muuten upeat. asu näyttää kummankin laukun kanssa hyvältä, myös kirjekuorilaukun!

Reply

anonyymi: Opiskelen täällä 🙂 Kiitos, kengät on ihanat mutta täytyy myöntää että eivät ole mitkään arkikengät…yhden illan jalassa ja seuraavana päivänä kyllä tuntuu 😉 korkoa sen verran!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *