Kävin juuri tarkistelemassa eri medioiden sivuilla kuvia eilisestä linnan juhlista. Itse pidän todella yksinkertaisesta juhlapukeutumisesta, joten lemppariksini nousi Jaana Pelkosen ja Leena Harkimon tyyliikkäät puvut jossa ei oltu yritetty liikaa yhtään mitään. Todella kauniit puvut kummallakin naisella! Mediassa puhuttiin paljon JenniVartiaisen asusta, joka olikin pirteä ja sopi kantajalleen hyvin. Omasta mielestäni ainoastaan kaulakoru olisi voinut olla hieman pienempi, koska asussa on jo paljon meneillään leikkuksen ja värin kanssa. Hänen meikki ja hiukset oli kuitenkin upeat! Mirella Koulias oli varmasti näyttävin nainen, mutta taas omaan makuuni asussa oli liikaa elementtejä. Oli kaksi isoa korua ja puvussa laahusta yms. Ehkäpä olisi ollut omaan makuuni jos yksi koruista olisi poistettu…mutta todella upea nainen, siitä ei epäilystäkään! Ketkä oli teidän suosikit?

Finland celebrated it’s 94th Independence Day yesterday, and as a tradition, some of the Finnish influencers (like politicians, war veterans, sports people, singers…etc.) are invited to the presidents castle for a celebration. People are most curious about what people are going to wear, and below are my top two favourite dresses. The orange dress and black one, were nominated as one of the best in the Finnish media, but in my opinion, they would have been even better if both women had worn only one piece of jewellery. But nevertheless, all of theses women look stunning! What do you think?

You May Also Like

6 comments

Reply

Samaa mieltà siità, ettà Jenni Vartiaisen kaulakorun olisi pitànyt olla pienempi. Muuten hàn kylla oli upea. Leena Harkimon puku oli todella kauniin yksinkertainen, mutta ei mielestàni hànelle tàysin sopiva. Hartialinjassa oli jotain minua hàiritsevàà… Ehkà vàhàn huono ryhti?

Reply

Anonyymi:
Itse ihastuin kovin Harkimon pukuun. Etenkin kaulakoru on upea ja tuo sen lisän mitä asuun tarvitaan. Olet kyllä oikeassa tuosta ryhdistä…kun on olkaimeton puku niin ryhti täytyy olla kunnossa tai mutten puvun linja ei näytä yhtä upealta kuin miltä sen pitäisi 🙂

Reply

Muhun taas ei se Jenni Vartiaisen puku kolahtanut niin yhtään.. En tiedä, mutta en vaan tykännyt yhtään sen väristä. Ja se iso kaulakoru oli kyllä liikaa siihen asuun.

Reply

Anonyymi:
Vartiaisen puku jakaa varmaan mielipiteet aika kahtia niihin ketka joko rakastuivat pukuun ja niihin kenen mielesta se ei sopinut ollenkaan. Varista en tykannyt kylla minakaan vaikka pirtea olikin. Mutta omaan makuuni aivan liian raikea…ja muutenkin liikaa korua sun muuta. Mutta han on kylla todella kaunis nainen ja meikki ja hiukset pelasti kokonaisuuden!

Reply

Hei Sofia, ihana blogi Sinulla, ja tulen varmasti vierailemaan täällä jatkossa. Olen nyt kovassa flunssassa kotona, joten on ihanaa viettää päivää teemukillisen ja blogisi parissa. Aion lukea sen läpi! Pidän kovasti tyylistäsi (ja ruskeasta villakangastakistasi)!

Minäkin postasin linnan juhlista, ja Leena H:n asu oli myös mieleeni, mutta se ryhti, se ryhti… Illan yllättäjä oli Kike, hän oli todella tylikäs. Jenni V. oli upea, mutta juhla-asuissa pidän enemmän vaaleista väreistä, ja yksinkertaisuudesta.

Reply

Hei Marjukka,

Kiitos ihanasta viestistasi ja pikaisia paranemisia sinne kotiin! Valilla on ihana olla vaan kotona ilman etta tekee mitaan sen kummempaa ja blogien lukeminen on hyvaa ajanvietetta 🙂 Taytyykin kayda vierailulla sinun sivuilla!

Ja samaa mielta sinun ja aikaisemman kommentoijan kanssa…Harkimon ryhti vie hieman hohtoa puvusta, joka oli kyllakin kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ja Vartiainen on niin upea nainen etta vaikka en taysin vakuuttunut hanen asustaan, niin han kantoi sen niin kauniisti, etta oli upea ilmestys!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *