Olen nyt asunut täällä etelässä reilut pari vuotta ja se mitä tulen kaipaamaan muuttaessa, on talvisin oleva valo. Vaikka ulkona olisikin viileämpi, niin auringosta saa ihan älyttömästi energiaa. Illat hämärtyy suhteellisen aikaisin täälläkin mutta päivällä saa kyllä tankattua tarpeeksi valoa.

PS. Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille sinne Suomeen!

I love the light here in the South of France during the winter. We’re in December and you can still get energy from the sun even if the temperature is not that high. Quite unusual for someone like me, who comes from Northern Europe, where the sunlight is very limited (or almost non-existant) in the winter.



Klo.8.00 aamulla



You May Also Like

2 comments

Reply

Kuvat valosta ja Monacon maisemista hienoja! Oletko itse ottanut ne? Samoin oli kiva nähdä vähän Monacon joulukoristelua. Se on ällistyttävää runsaudessaan.
Outi

Reply

Hei Outi! Kiitos kommentistasi 🙂 Kylla, kuvat olen napannut itse Canonin taskukameralla. Itsella viela toistaiseksi todella simppeli kamera, mutta tahan asti toiminut hyvin! Ja taalla kylla todella panostetaan joulukoristeisiin…niita on joka puolella ja sita valojen maaraa…Suomessa nailla valoilla olisi varmasti enenmman kayttoa kun siela on paljon pimeampaa! Hyvaa alkanutta viikkoa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *