Moni teistä on varmaan nähneet nämä Kirsi Pyrhösen Voguen kuvat, mutta on ne sen verran upeat että halusin ne vielä tänne blogiin laittaa. Kuvissa on ihana fiilis ja hieno tarina, ja suomalaismallin upeat persoonalliset kasvot sopivat näihin kuvauksiin täydellisesti. Mitä te muut tykkäätte tälläisistä muotikuvista missä vaatteet ei niinkään pistä silmään, mutta tarina?

A young Finnish model, Kirsi Pyrhönen, did a beautiful photoshoot for British Vogue. The shoot took place in Mongolia and the views and the story behind the pictures are what makes the shoot so special! 


You May Also Like

3 comments

Reply

Ihan mahtavaa, että Suomestakin löytyy kansainvälisesti menestyviä malleja! Kirsi Pyrhönen sattuu olemaan vielä kaverini pikkuserkku, hih 😉 Kyllähän tuollaisiakin kuvia on kiva katsella, vaikkei itse vaatteet niin iskisikään 🙂

Reply

Niin onhan nuo upeita kuvia, mutta samalla kyllä jo jossain oudon rajamailla. Tottakai ehdottomasti hyvä juttu, että suomalaisia malleja on maailmalla esillä ja onnistuvat vielä pysymään huipulla pidempään kuin vuoden tai kahden verran.

Reply

Madeleine:
Samaa mieltä! Hienoa että täältäkin löytyy malleja jotka pärjäävät maailmalla 🙂 Ja sä varmaan kuuletkin sitten kokemuksia vähän lähemmin kun me muut jos lähipiiristä hänet tunnetaan 😉
Ja totta, näissä kuvissa vaatteet ei niin inspiroi, mutta kaikki muu kylläkin! Voguessa oli vielä hienosti kerrottu kuvauksista vähän niinkuin päiväkirja muodossa jota niistä oli mielenkiintoista lukea!

Foiniks:
Joo, eihän kuvat ihan klassisesta päästä olekaan 🙂 mutta ihan kiva nähdä jotain erilaistakin välillä! Hienoa että Pyrhönen on saanut noin mielettömiä keikkoja. Toivotaan että nousukiito jatkuu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *