Joudun luopumaan näistä upeuksista ja laitan ne lähiaikoina huuto.nettiin. Jos joku teistä kiinnostui näistä jo nyt niin mailiin voi laittaa kyselyitä! Tässä Pigalle mallissa on n.12cm korko ja ne on käyttämättömät (mitä niitä nyt kotona kokeiltu). Koko on 37,5. Kenkä on suurta kokoluokitusta nimittäin oma kokoni on normaalisti 38,5, mutta nämä ovat täysin oikean kokoiset. Väri on vaalea kiiltonahka nude.Loppuviikosta myyntiin tulee myös Chanelin aurinkolasit (mitkä näkyivät asukuvassa muutama postaus taaksepäin) ja Ralph Laurenin sininen palmikkoneule!

I’m selling my Christian Louboutin Pigalle heel in size 37,5 (my size is normally 38,5 and these fit me perfectly). If you’re interested, please email me at styleplaza@hotmail.com!

You May Also Like

11 comments

Reply

Upeat kengät kyllä mutta valitettavasti liian iso mulle 🙁 Mutta ajattelin kysyä sinulta sitä että mulla on harkinnassa Keepall ja sulla kun ko. laukku on niin oletko kokenut hankalaksi sen että laukussa ei ole ollenkaan sisätaskuja? Itsellä se tulisi lähinnä sali/viikonloppulaukku-käyttöön?

t.Tiiu

Reply

Hei Tiiu,

Itselläni on tosissaan se Keepall, mutta mullakin se on lähinnä viikonloppulaukku-käytössä ja sitten se kulkee matkoilla koneeseen mukaan. Mä yleensä pidän mun kukkaron ja esim. passin pienemmässä pussukassa sen weekenderin sisällä. Muuten sieltä on vaikea löytää mitään. Taskut olisi ehdottomasti helpommat, mutta tollanen pussukka on sopinut siihen tarkoitukseen ihan hyvin. Muuten voin kyllä suositella Keepallia, en tiedä miten pärjäsin matkoilla ennen sitä 🙂

Reply

Mistä syystä myyt nämä upeudet? 🙂 Jos kerran vielä käyttämättömätkin ovat. Kiinnostaa vain itseä sen vuoksi, että jalkani on saman kokoinen ja ehdottomasti kyseiset kengät itselleni haluaisin, niin mikä syy myyntiin..

Reply

Heippa!

Ainoat syyt myyntiin on se, että meillä täällä Pariisissa on niin vähän kaappitilaa, että mun on pakko myydä sellaisia juttuja, mitä en käytä. Syy miksi ne korkkarit on vieläkin käyttämättömät on se, että se korko on mulle muutaman sentin liikaa :)Oon tottunut vähän hillitympiin korkoihin ja mun kävely on normaalisti aika vaihdikasta, niin näillä en vaan pysty viilettämään samaan tahtiin kun normaalisti.

Reply

Oi noi on ihanat! Harmi vaan mulle liian isot. 🙁
/Laura

Reply

Voi kun kaikilla olisi sama kengänkoko 😉

Reply

Hih, ja yhtä pitkät sääret kun sulla! 😀
/L

Reply

Haha 😉

Reply

Ouh! Voitko laittaa mulle sun hintapyynnön niin noista kengistä kuin aurinkolaseistakin? 🙂 Kiinnostaa p-a-l-j-o-n, nuo kengät kun on ollut toivelistan kärjessä jo 3 vuotta!

hhheartbeat@gmail.com

Reply

Hih, laitoin siis sinulle viestiä! 🙂

Reply

Kiitos mailista! Kävin äsken vastaamassa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *