Hankin itselleni joululahjaksi Christian Louboutinin Pigalle 120 korkokengät nudena. Löysin ne Nina’sin syysalesta ja onnekseni omaa koko oli vielä jäljellä. Täytyy muuten kehua myyjän ammattitaitoa, nimittäin tilasin kengät netinvälityksellä ilman että olin ikinä kokeillut kenkiä. Omistan kuitenkin yhdet toiset CL korkkarit koossa 38,5 joten ajattelin että samalla koolla mennään. Myyjä kuitenkin ehdotti kokoa pienempää, koska mitoitus tässä mallissa on ollut pientä. Hirvitti hankkia 37,5 koon kengät, mutta ne olivatkin ihan täydellisen kokoiset!Here are my new babies! A pair of Christian Louboutin’s Pigalle 120 in nude. They’re so beautiful with the killer heel and pointed low-cut toe!

You May Also Like

6 comments

Reply

Oooih, kun on ihanat!! Ja todellakin oli ammattitaitoinen myyjä auttamassa sinua, aivan mahtavaa!

Reply

E:
Eikö olekin! Nyt vaan harjoittelemaan kävelyä;)Ovat kyllä yllättävän hyvät korkeasta korosta huolimatta ja eihän noilla kävellä muuta kun iltamenoissa. Itse suosin balleriinoja ja muita matalia kenkiä päivisin:)

Reply

“Myyjä kuitenkin ehdotti kokoa pienempää, koska mitoitus tässä mallissa on ollut pientä.” Hmm, enkö vaan ymmärrä vai pitäisikö lukea, että mitoitus on ollut suurta? 😀 Oli miten oli, tykkään hirmuisesti blogistasi! Paitsi että ihailen tyyliäsi, vaikutat ihanalta persoonalta. 🙂 Keep up the good work!

Reply

Kristiina:
Pitäisi varmaan lukea omat kirjoitukset tarkemmin läpi ennen julkaisua 😉 Eli tarkoitin että mitoitus mallissa ollut suurta, pahoittelen! Ja kiitos kommentistasi, on ihana kun saa välillä noin mukavaa palautetta 🙂 Antaa oikeasti energiaa arkeen! Eli kiitos sinulle kun piristät päivääni. Hyvää loppuviikkoa!

Reply

Oikeat unelmakengät!!! 😉 Törmäsin blogiisi tässä hiljattain ja näyttää siltä että lempiblogi on löytynyt! Sen lisäksi, että rakastan nykyistä asuinpaikkaasi, ihastuin täysin tyyliisi ja lämpimään persoonaasi 🙂 Tätä tulen seuraamaan joka päivä!

Reply

Jaana:
Eikö olekin ihanat kengät ja vielä kun sain ne hieman kohtuullismpaan hintaan niin ajattelin satsata! Ja KIITOS tuhannesti kommentistasi…oikeasti lämmittää mieltä ihan hirmuisesti kun luen teidän ihanien luijoiden positiviisia kommentteja 🙂 Aloitin tämän blogin harrastuksena lähinnä itselleni ja nyt saan ihan uutta puhtia kun saan teiltä niin kannustavaa palautetta.
Ja tottakai myös teidän mielipiteet ja kritiikki on tervetullutta eli ihan rohkeasti voi kirjoitella 🙂 mutta iso kiitos vielä sulle kommentistasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *