Tykkään kovasti leopardikuosista, mutta ainoastaan jos sitä on lisätty vain ripaus asuun. En usko että kukaan kolmea ikävuotta vanhempi näyttää hyvältä liiallisessa leopardikuosissa. Itse omistan kyseisessä kuosissa huivin, balleriinat ja vyön, joita on helppo yhdistellä yksinkertaisiin asuihin. Kaappiin voisin mielelläni ottaa vielä leopardikuosiset korkkarit ja clutchin, mutta vastaan ei ole tullut “oikeaa” kuosia.

Oletteko huomannut että sitäkin kuosia on toisistaan todella erinäköisiä versioita olemassa? Jokaisella on tietenkin oma makunsa, mutta itse olen aika tarkka siitä minkä version valitsen. 
Mitä mieltä te olette leopardikuosista?
I love leopard print, but only in small doses. Nothing is worse than seeing someone covered head to toe in animal prints. I usually add a little touch of leopard into my outfits to make them more fun and less boring. I own leopard print ballerinas, scarf and a belt. I would still like to have a clutch and high heels in that print but haven’t found suitable options yet. 


You May Also Like

4 comments

Reply

Ah, leopardikuosi on ihana! Mutta juuri niinkuin sanoit, pienissä annoksissa ja asusteet ovat mielestäni hyviä juuri siihen tarkoitukseen 🙂 Ja kyllä, sitäkin kuosia tuntuu löytyvän miljoonaa eri sorttia! Mitä tahansa en kelpuuta minäkään… 🙂

Reply

Madeleine:
Leopardikuosi jotenkin piristää asun kun asun 🙂 Ja sopii parhaiten just hillityjen asujen seuraan, jolloin lopputulos ei ole liian sekanen! Vielä kun löytyisi se täydellinen clutch…:)

Reply

Tykkään leobardikuosista, juurikin pieninä osioina. En varmastikkaan pukeutuisi koskaan vaikka leobardikokomekkoon 🙂

Reply

Ansku:
Aivan, pienissa maarissa itsekin tykkaan siita kovasti 🙂 En myoskaan nakisi itseani leopardikokomekossa…ainakaan ihan heti 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *