Viikonloppuna käytiin drinkeillä Monacon Buddha Bar:issa. Se on ehdottomasti yksi lempipaikoistani mitä tulee illanviettoon. Rakastan paikan sisustusta, musiikkia ja tunnelmaa. Päälle vetäisin jo toista viikonloppua peräkkäin Zaran nahkahameen. Tällä kertaa yhdistin asuun neuleen silkkipaidan sijaan. Itselläni oli kaksi vaihtoehtoa clutchin suhteen: LV:n pikkulaukku tai Mulberryn kultainen laukku. Kuvissa näkyy molemmat. Päädyin lopulta Mulberryyn! Jalkaan laitoin yhdet lempikorkkareistani, jotka huimasta korosta huolimatta ovat todella tukevat jalassa. Nautin myös illan hiljaisista hetkistä, kun on aika palata juhlien jälkeen kotiin.

This weekend we had drinks at Buddha Bar. I love the atmosphere, decor and music in that place. I wore (again) my new leather skirt and this time paired it up with a knit. I had two clutch option, LV and Mulberry, but decided on the golden Mulberry. I also wore a pair of my favourite heels by Jimmy Choo and despite the killer heel, they are actually one of the most comfortable pair of heels I own. 


You May Also Like

9 comments

Reply

Oot kyllä Sofia upea ilmestys! 🙂 Buddha Bar kuuluu myös omiin suosikkipaikkoihin erityisesti tunnelman ja musiikin takia. Ihana chillout-mesta! 😉

Reply

Aivan ihanan asun olit kyllä vetänyt pääällesi, todella tyylikästä!!:) Ja näyttääpä kyllä tosiaan hyvältä paikalta tuo!!

Reply

Jaana:
Kiitos ihana 🙂 Buddha Bar on tunnelmaltaan juurikin niin upea. Eika drinkitkaan siela pahoja ole 😉

Lintu:
Kiitos kaunotar! Ja muistelen etta postailit Nizzan lomasta kesalla, joten jos teilla aikaa niin suosittelen ihmeessa illanviettoa taalla Monacossa. Muita hyvia paikkoja loytyy myos joten annan mielellani vinkkeja 🙂

Reply

Ja mikä parasta, perustajapariskunnan rouva on suomalainen. Hyvä konsepti!

Reply

Marjukka:
No ei ihme että viihdyn sielä niin hyvin 😉 Kivaa kuulla, koska en tiennyt asista. Ja ilman muuta, hyvä konsepti. Buddha Bar Pariisissa on myös upea!

Reply

Love buddha bar

Reply

Näytätpä jälleen upealta! Tuo hame on kyllä ihana ja mitkä kengät…! :))

Reply

Nizzasta tosiaan postailinkin aiemmin, mutta valitettavasti meidän suunnitelmiimme tuli muutoksia ja reissua joudutaan lykkäämään eteenpäin vielä määrittämättömään ajankohtaan:/ Mutta sitten kun matka koittaa, tulen ehdottomasti kärttäämään sinulta vähän vinkkejä reissun varalle:)

Reply

Tommi:
Me too!

Madeleine:
Kiitos kaunotar 🙂

Lintu:
Voi ei 🙁 Mutta sitten kun tulette niin ollaan yhteydessa, mielellani kerron omista “lempipaikoista” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *