Yksi todella hyvä ravintola täällä Monacossa on Mozza. Nimestä voi jo päätellä että ravintola on erikoistunut mozzarellaan ja sitä saakin kaikilla mahdollisilla tavoilla valmistettuna. Käytiin sielä viime viikolla lounaalla ja valitsin menun jonka alkupalana oli herkullinen caesar salaatti ja pääruokana hampurilainen jonka juustona toimi savustettu mozzarella…nam! Menun hinta oli 19€ ja siihen sisältyi vielä lasillinen viiniä. Ei siis mitään ilmaista, mutta kun harvoin käy ravintolassa lounaalla niin mielellään maksaa hyvästä ruoasta. Eli jos on ketään tänne tulijoita niin suosittelen kokeilemaan Mozzaa!


I love restaurant  Mozza here in Monaco. Their lunch menu is really good and everything tastes delicious! Worth the visit if  you’re in town.

You May Also Like

4 comments

Reply

Moi,

Mä luulen, että mun paita on sama kuin se mistä aikaisemmin postasit? Omani tilasin täältä:

http://www.perfectlybasics.nl/dkny_oversized_sweater_black_creme-0088000097162115.aspx

Näissä kuvissa se näyttää jotenki paremmalta, ja oon kyl tykännyt siitä paljon :). Mutta vinkkinä tämä, jos sieltä sattuis löytyyn sun kokoa :).

Ihana blogi sulla!

Marine

Reply

Marine:

Moikka,

Kiitos vinkistä! Kyseessä on juuri sama paita ja löytyy vielä koossa S 🙂

Täytyy laittaa harkintaan 😉

Kiitos vielä avusta ja kommentista!
Hyvää alkavaa viikkoa!

Sofia

Reply

Poikani ovat parhaillaan siellä viettämässä hiihtolomaa. Vinkkaan heille paikasta!

Pojat ovat lähetelleet hyvin aurinkoisia kuva, joten siellä taitaa olla jo kevät:)

Reply

Mii…
Ihanaa että saavat nauttia näistä ilmoista 🙂 Täällä tosissaan jotenkin todella keväistä nyt..aurinko paistaa ja trenssin napitkin voi jo jättää auki. Itse tulen ensi viikolla Suomeen ja olen kuullut että sielä hiukan erinäköistä..;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *