Olen ihastunut tähän Zaran silkkiseen minihameeseen, jossa on sulkakoristeita helmassa. Kesäksi olisi ihana! Oma kokoni on jo loppunut nettikaupasta, mutta täytyy heti tiistaina käydä tarkistamassa jos se olisi tullut heidän liikkeeseen.

P.S  Lisäilin taas huuto.nettiin juttuja ja sieltä löytyy mm. Mulberrya, Burberrya, Yves Saint Laurentia, Massimo Duttia ja COS:ia….kohteisiin pääsette tästä!

I’m in love with this Zara silk skirt with a feather hem. Would be perfect for the summer!

You May Also Like

10 comments

Reply

No niinpäs onkin! sopisi sulle varmasti tosi hyvin! 🙂 (näen sen itse asiassa jo päälläsi, hih)

Reply

Madeleine:
Haha 🙂 Näen sen itsekin jo päälläni, joten tämä pakko saada 😉

Reply

Näin tämän nettisivuilla viime viikolla ja en malta odottaa kunnes se saapuu liikkeeseen! On aivan ihana!

😉
Sofia

Reply

Sofia:

Aivan ihana, eikö? 🙂 Tiedän että täällä Zaraan tulee uutta tavaraa tiistaisin ja torstaisin, joten heti silloin tarkistamaan joko olisi saapunut!

Reply

Olen kysellyt saman hameen perään ja on kuulemma tulossa ensi viikolla myymälöihin, ainakin Suomessa:)

Reply

Mii…

Kiitos vinkistä 🙂 Toivottavasti sama täällä! Tiistaina täytyy heti käydä tarkistamassa tilanne 🙂

Reply

Kävin eilen sovittamassa höyhenunelmaa, mutta valitettavasti se ei sopinut mulle. Ostin tilalle paljettiunelman jota olen hiplaillut jo aiemmin:)

Reply

Mii…
Kävin tänään myös sovittamassa sitä (tilasin sen jo eilen netin kautta kun tuli lisää kokoja). Oli ihana, mutta ainut mikä itseäni häiritsi oli hameen lyhyt pituus. Odotan että saan paketin himaan niin kokeilen sitä sopivamman paidan kanssa ja kunnon “mummoalkkareiden” parina, joten näen pystynko käyttömään sitä paljastamtta liikaa…Ei se kuitenkaan mikään “vesiraja” pituus ollut, mutta itse tottunut ehkä vähän pidempään…let’s see 🙂 Oi minkä ihanan paljettiunelman löysit? Sen kullanhohtoisen? 🙂

Reply

Oijoi, tää oli kyllä jotenki tosi suloinen hame! Mä vaan mietin et miten noi höyhenet sais kuriin, ne leijaili ympäriinsä tosi sähköisinä :)? Tosi kaunis se silkin sävy kyllä tässä :).

Marine

Reply

Marine:

On kyllä ihana 🙂 Itse mietin samaa kun kävin sitä sovittamassa, mutta täytyy odottaa että saan sen tilaamani kappaleen jotta voin kotona rauhassa sita sovittaa….Ja katsoa jos höyhenet pysyy paremmin kurissa 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *