Eilen oli viimeinen ilta täällä upeassa Italiassa. Syötiin illallista hotellin ravintolassa ja nähtiin kaunis auringonlasku. Parasta täällä etelässä on se, että iltaisin auringon laskettua ilma on vielä lämmin ja pehmeä. Sellainen samettinen. Asuuni valitsin kirkkaita värejä, sekä uudet nudet balleriinat. Ne sopii muuten ihan minkä tahansa asun kanssa. Ne on niin “mitään sanomattomat”, että ei kyllä riitele minkään asun tai värin seurana.

Nyt suunta kohti Monaco ja valmistujaisjuhlia. Hyvää Juhannusta kaikille 🙂


Yesterday was our last night in Italy. We had dinner in our hotel and saw a beautiful sunset from our dinner table! I wanted some color in my outfit so I chose an orange silk blouse. I also wore the new ballerinas, which are perfect since they work with any outfit due to the nude color.
Now we are heading back to Monaco and celebrating my official graduation!

You May Also Like

10 comments

Reply

U-P-E-I-T-A maisemia!!! Tämän jälkeen mun on pakko päästä käymään kyseisessä paikassa! 😀 Ja itsekin näytät aivan upealta <3 Nuo uudet ballerinat ovat ihanan pehmeän väriset 🙂 Oikein ihanaa juhannusta myös sinne!

Reply

Eiko? 🙂 Oli kylla ihan hurjan kaunista ja voin suositella paikkaa lammolla! Kiitos Jaana <3 Toivottavasti teidan Juhannus meni mukavasti!

Reply

Tunnistin hotellin :). Asun seudulla. Hotellin vierestà làhtee patikointipolkuja ja silloin tàllòin tulee kàytyà siellà. Kiva kun saitte nauttia làmpimistà ilmoista. Nàmà samettiset sààt ovat parhaita.

Reply

Hotelli on niin kauniilla paikalla 🙂 Eli oot kylla onnekas jos asustelet siela pain…upeita kylia toinen toisensa peraan! Ja joo…siela tosissaan oli niita patikointipolkuja. Mun faija tykkaa liikkua, joten se kaytti niita polkuja ahkeraan ja ma en ole kovin urheilullinen. Matkassa oli ainoastaan balleriinoja ja faija sanoi, etta se yksi reitti on leveaa hiekkatieta. Niinpa lahdin niilla balleriinoilla liikenteeseen ja olihan se tie levea ja taisainen alussa, mutta sitten se matka muuttu ihan vuoristokiipeilyksi; BALLERIINAT jalassa! Se oli kylla ihan alytonta…vastaantulijat kattoi ihan kauhuissaan sita menoa (syystakin). Selvisin kylla hengissa ja jos joskus takaisin tuonne niin kunnon hiking bootsit lahtee matkaan 🙂

Reply

Ihania kuvia ja tosi kaunis asu! 🙂

Reply

Kiitos Christina 🙂

Reply

Aivan upeita kuvia! Noissa maisemissa kelpasi kyllä ihastella auringonlaskua 🙂 Pitääkin seuraavan kerran Rivieran suunnalla ollessani käydä myös tuolla Portofinossa, näyttää sen verran kauniilta paikalta 🙂

Reply

Koko rannikko Portofinon molemmilla puolilla on niin kaunista! Eli suosittelen sielä vierailua 🙂

Reply

Hei,

Kommentoin näin vanhaa postausta kuin muistin yhtäkkiä sun ihanat Portofino-kuvat.
Mikä hotelli tuo oli?
Itse nyt matkaa suunnittelemassa….

Reply

Hei Meri,

Onneksi hyväksyn kommentit ennen niiden julkaisua jotta löydän kaikki kysymykset näihin vanhempiinkin postauksiin! 🙂 Me yövyttiin hotellissa nimeltä Portofino Kulm : http://www.booking.com/hotel/it/portofino-kulm.html

Voin suositella sitä kovin! Upealla paikalla ja etenkin aktiiviselle matkailijalle ihan loistava. Vierestä löytyy patikointi mahdollisuudet, tenniskentät yms. Hotelli sijaitsee siis vuorella ja sieltä pääsee alas eri kyliin patikointireittien myötä. Laskut on aina jyrkkiä, joten kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan kunnon kengät (itse kun vyöryin sieltä alas balleriinoilla ;))

Ja maisemat….voi apua! Nyt kun toit mut takaisin tähän postaukseen niin olisin valmis lähtemään takaisin tältä istumalta 🙂 Ihanaa reissua ja matka suunnittelua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *