Näytökset, ketjuliikkeet, muotilehdet ja blogit on täynnä peplum-trendiä ja itsekin olen alkanut lämmetä sille hiljalleen. Koen, että kyseinen malli voisi sopia omaan kroppaani hyvin ja tuoda hiukan muotoja vartaloni malliin. Peplumia on löytynyt etenkin mekoista ja peplum toppeja on yhdistetty kapeiden kynähameiden kanssa. Itse haluisin kokeilla peplumia enemmänkin arkityylissä, joten tilasin Topshopista edullisen mustan topin kokeeksi jonka aijon yhdistää farkkuihin. Päivällä asu toimii matalien kenkien kanssa ja illalla seuraksi vaihtuu korkeat korot. Miten te yhdistelisitte tätä paitaa?

The peplum trend has been everywhere this spring and summer. I always thought it looked great on others, but never tried it on me. I recently found a nice basic peplum top from Topshop for a good price and decided to try it. I want to pair it up with jeans, to keep the look casual and appropriate for daily use. For the evening I would just change heels on and I’d be ready to go! What would you pair it with?

Shoes Nicholas Kirkwood, Bag Prada, Peplum Top Topshop, Necklace Etro

You May Also Like

2 comments

Reply

Tuo peplum-toppi sopii sulle varmasti tosi upeasti! Itsekin olen vähän sellaista miettinyt… tosin muotoja löytyy vähän enemmän niin täytyy vielä harkita, haha 😉 Ja voi mikä kollaasi, ihana!

Reply

Sain sen topin muutama päivä sitten ja istuu tosi kauniisti, vaikka materiaali ei ole kovinkaan jämäkkää…mutta näin ensimmäiseksi peplum jutuksi on loistava 🙂 Ja kuules, oot niin upea kroppainen, että sulle sopii mikä tahansa! En epäröi hetkeäkään etteikö peplum näyttäisi upealta sun päällä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *