Musta on mun lempiväri, mutta tällä hetkellä en omista ainuttakaan paria mustia farkkuja. Mustat farkut on yhtä perus kuin normaalit siniset farkut, mutta jostain syystä en ole löytänyt vieläkään mallia joka istuisi hyvin. Mustat farkut on kyllä pakolliset syksyyn! Zaran netistä bongasin yhdet kivat housut joiden sivussa on kultainen koristelu.Saa nähdä millaiset ne on livenä! Mistä muualta niitä kannattaisi etsiä?

I’m in search of black jeans. They are the only thing that’s missing from my closet. I found a nice pair from Zara, so it coule be a choice as long as the fit is good. Where should I look other than Zara?

To Zara’s website

You May Also Like

4 comments

Reply

Mulla on ollut jo parisen vuotta käytössä Dr. Denim jeansmakers:in mustat farkut ja tykkään kovasti! En ole muita yhtä hyviä löytänyt, joten ostin toisetkin 😉 Mallin nimi on muistaakseni Jamie ja ainakin itselläni (pituutta 172 cm) lahkeet ovat juuri sopivan mittaiset, eivätkä jää nilkkoihin. Nuo ovat tuumakokoina ja itse tein ensimmäisten kohdalla sen virheen, että otin 24, mutta koska niissä on 2% elastaania, ne vähän löystyy käytössä. Toisten kohdalla otin viisastuneena sitten pienemmän koon. Ihan vaan vinkkinä, jos mietit näitä 🙂

Reply

Kiitos Ann vinkistä :)Olenkin kuullut ja lukenut muutamista muista blogeista suosituksia tästä merkistä! Täytyy siis ehdottomasti käydä kokeilemassa 🙂 Ja ollaan about saman pituisia, joten täytyy kokeilla tota sun suosittelemaan mallia! Ja kiitos, nyt tiedän vähän mitä kokoa kannattaa lähteä kokeilemaan. Itsellänikin on monia farkkuja, jotka olen ostanut “oikean” kokoisena, mutta sitten käytössä ne on venynyt koon isommiksi. Eli napakka koko kannattaa aina ehdottomasti ottaa…näin jälkiviisaasti sanottuna 😉 Mutta KIITOS vielä Ann vinkistä!

Reply

Kiva jos oli hyötyä 🙂 Mulla on kanssa tuo sama todella monien farkkujen kanssa, enää ne eivät sitten istukaan yhtä hyvin kuin toivoisi. Mutta jälkiviisaana on tosiaan hyvä huudella.. 😉

Reply

Urban Outfittersin, BDG farkut. Monien julkkistenkin suosimat ja istuu ihan loistavasti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *