Coat / BikBok
Knit / Joseph
Jeans / Zara
Boots & Hat / H&M
Bag & Sunnies / Céline

I have been stuck inside the house for a week straight so yesterdayI decided to move around a bit. The flue is still not completely gone, but it felt so good to breath fresh air and walk around.  We also took some outfit pictures. When there’s a chance to take them, I’m always ready. I decided to wear many layers so I wouldn’t make the flue any worse. The cashmere knit kept me warm and the hat hid my tired face just perfectly! 😉

Eilen uskaltauduin ensimmäistä kertaa ulos sitten viime keskiviikon. Oli ihana hengittää raikasta ilmaa ja ihmetellä taas muuttunutta luontoa. Kuinka kaunis vihreä väri puissa onkaaan tällä hetkellä. Löysin myös mitä kauneimman sisäpihan. Siitä Instagram seuraajat saivat jo makua, mutta näytän siitä lisää kuvia täällä blogissa huomenna. Tuli ihan mieleen romanttiset kesähäät!

Flunssa on vielä käynnissä vaikkakin onneksi rauhoittunut paljon. Silti en halunnut riskeerata ja lähteä ulos liian vähissä vaatteissa, joten puin paksun cashmere neuleen lämmittämään ja vedin hatun päähän. Oli ehkä turhankin paljon kerroksia, mutta ainakaan en palellut. Hattu on muuten löytö H&M:n lastenosastolta. Suurinosa aikuisten hatuista on liian isoja (onko mulla oikeesti niin pieni pää hih?), että tästä lähtien alan metsästämään sopivia lasten puolelta. Maison Michel hattu on haaveissa hankkia vielä joku päivä ja varmasti heillä valinnanvaraa kokojenkin puolesta, joten sieltä voisi tärpätä!

You May Also Like

8 comments

Reply

Ihana asu! Ja uusi upea laukku <3

Reply

Kiitos Elina! Hyvää viikonlopun odotusta! 🙂

Reply

Fabulous jacket and bag! You look great! I hope that you’ll get rid of the flu soon.

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thanks Natali! I’m getting there slowly but surely..:)

Reply

Tuo laukku on kyllä upea! Jee!

Reply

Se on kyllä kaunis ja alkuun pelkäsin tuota isompaa kokoa, mutta se onkin tosi kätevä käytössä! 🙂 Hyvät viikonloput sinne!

Reply

Upea Trapeze! Ja sun tyyli on muutenkin aivan magnifique 🙂

Reply

Ooo, kiitos! Kauniisti sanottu, piristit mun sunnuntai iltaa! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *