Joudun luopumaan näistä upeuksista ja laitan ne lähiaikoina huuto.nettiin. Jos joku teistä kiinnostui näistä jo nyt niin mailiin voi laittaa kyselyitä! Tässä Pigalle mallissa on n.12cm korko ja ne on käyttämättömät (mitä niitä nyt kotona kokeiltu). Koko on 37,5. Kenkä on suurta kokoluokitusta nimittäin oma kokoni on normaalisti 38,5, mutta nämä ovat täysin oikean kokoiset. Väri on vaalea kiiltonahka nude.Loppuviikosta myyntiin tulee myös Chanelin aurinkolasit (mitkä näkyivät asukuvassa muutama postaus taaksepäin) ja Ralph Laurenin sininen palmikkoneule!

I’m selling my Christian Louboutin Pigalle heel in size 37,5 (my size is normally 38,5 and these fit me perfectly). If you’re interested, please email me at styleplaza@hotmail.com!

Lauantaina huomasin postipaketin ängettynä meidän mini postilaatiikkoon ja mitä sieltä paljastui? Huuto.netistä ostamani Stylestalker No consequences takki. Lainahöyhenissä-blogin kaunis Piret myi tuota upeaa takkia ja heti kun näin sen niin se oli menoa. UPEA! Se oli tietenkin pakko laittaaa päälle samantien. Nyt pää raksuttaa, että miten kaikin tavoin voin sitä yhdistellä…onko teillä ideoita?
Hyvää viikon alkua!

I got a nice surprise in our mail box a few days back. I had bought this Stylestalker jacket from a Finnish version of ebay and had to get it when I saw it. The original price was over 200€, but I got it for a fraction of the price. Now I’m thinking of different ways to combine it the rest of my wardrobe…any ideas?

 Jacket Stylestalker
Knit COS
Jeans Lindex
Bag Miu Miu
Shoes Paul Green
Bracelet Hermes
Necklace Stella McCartney