Lauantaina huomasin postipaketin ängettynä meidän mini postilaatiikkoon ja mitä sieltä paljastui? Huuto.netistä ostamani Stylestalker No consequences takki. Lainahöyhenissä-blogin kaunis Piret myi tuota upeaa takkia ja heti kun näin sen niin se oli menoa. UPEA! Se oli tietenkin pakko laittaaa päälle samantien. Nyt pää raksuttaa, että miten kaikin tavoin voin sitä yhdistellä…onko teillä ideoita?
Hyvää viikon alkua!

I got a nice surprise in our mail box a few days back. I had bought this Stylestalker jacket from a Finnish version of ebay and had to get it when I saw it. The original price was over 200€, but I got it for a fraction of the price. Now I’m thinking of different ways to combine it the rest of my wardrobe…any ideas?

 Jacket Stylestalker
Knit COS
Jeans Lindex
Bag Miu Miu
Shoes Paul Green
Bracelet Hermes
Necklace Stella McCartney

You May Also Like

12 comments

Reply

WOWW ja onneksi olkoon rotsista – näyttää super hyvältä 😉

Piret xx

Reply

Jeeee, se on ihana 🙂 KIITOS Piret!

Reply

Ihailin tuota jo aiemmin Piretin päällä ja istuu sinullekkin ihan täydellisesti! 🙂 Itsekkin haaveilin hetken sen perään ja pohdin huutamista, mutta luulen että se pääsee sinun päälläsi aktiivisemmin päälle kuin olisi omalla kohdallani käynyt!

Ja jestas että tuo miu miu jaksaa joka kerta ihastuttaa yhtä paljon!

Reply

Piretin päällä se näytti niin hyvältä, että se oli saatava ;)Nyt täytyy ulkoiluttaa sitä ihan kunnolla! Toi Miu Miu on kyllä ollut niin kovassa käytössä jo vuosien ajan, mutta silti ihan ok kunnossa. Niinhän sen pitäiskin mennä kalliin laukun kohdalla 🙂 Harmi vaan, että oon kuullut tosi negatiivisia juttuja laadusta niiltä jotka on ostanut laukun vasta viimeisen parin vuoden sisällä…

Reply

Nuo huonot uutiset on kiirinyt myös omiin korviin, muttei se onneksi poista laukun ihanuutta 😉 Ehkäpä moinen eksyy kaappiini, kun “hype” sen ympärillä vähän laantuu ja jaksavat tehtaalla panostaa enemmän niihin :–D

Reply

Sääli vaan sen laadun suhteen koska laukku on tosissaan niin kiva (ja kallis), että sen haluisi kestävän enemmän kuin sen pari vuotta 🙂 Itse oon ollut onnekas kylläkin laadun suhteen ja voin laukkua omasta kokemuksesta suositella! Ja juuri näin, luulisi että Miu Miulta reagoitais noihin laatu tiedusteluihin ja sit kun reagoidaan niin hankit sen sun omaan kokoelmaan 🙂

Reply

Tosi kiva tää blogin uus ulkoasu:) ja ihanan näkönen toi rotsi!

Reply

Kiitos Rosa 🙂

Reply

Upea on uusi banneri ja oot vaan niin mielettömän upea itsekkin <3 Jee, mäkin pääsen vihdoin ensi viikolla murun luo Ranskaan :))

Reply

Voi kiitos Celina 🙂 Ihana olet ja samat sanat takaisin<3 Ja jeeeee, pääset sun rakkaan luokse 🙂 Ihanaa! Voin kuvitella, että ikävä on jo aikamoinen. Laita ihmeessä sitten kuvia reissusta niin mäkin pääsen ihastelemaan sun matkaa!

Reply

Todella kiva tämä uusi ulkoasu ja banneri on hyvin onnistunut! 🙂
Oot kauniina jälleen itsekin ja asu kivasti vähän erilainen – tuo rotsi tuo siihen “terävämmän” säväyksen, hyvällä tavalla siis :)Sopii sulle mielettömän hyvin! 🙂

Reply

Jeeee, kiva että tykkäät 🙂 Väänettiin sitä poikaystävän kanssa ihan hikihatussa täällä 😉
Ja kiitos, välillä tykkään tosi klassisista vaatteista ja välillä taas vähän “kovemmista” lookeista 🙂 Takki on juuri loistava yhdistettava molempiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *