Ollaan juuri matkalla Orleansiin poikaystäväni vanhempien luokse. Ollaan sielä muutama yö ja käydään samalla Ikeassa hankkimassa iso musta lehmäntalja matto meidän olohuoneeseen. Halutaan pitää kämppä mahdollisimman yksinkertaisena ja valoisana. Lehmäntalja matto kruunaa olkkarin ja kaikki muu meillä jo onkin.

Itse voisin pitää Célinen laukkua esillä 24/7, mutta poikaystäväni mielestä kämppä näyttää liian naisen valtakunnalta jos laukkuja on joka nurkassa 😉 Ymmärrän kyllä…
Valkoinen hortensia taas sopii mihin sisustukseen tahansa!

We are on our way to my boyfriends parents place. We’ll stay there for a few nights! We also get to borrow their car for our Ikea trip. We want to buy a black cowhide rug for our living room. That’s basically all we need and then our apartment is decor wise ready! 

You May Also Like

11 comments

Reply

Celine esille vaan, se on niin upea! 😉

Olisi kiva nahda kuvia asunnostanne, ehka sitten kun talja on paikoillaan? Se kuulostaa muuten hyvalta.

Reply

Täytyy aina käytön jälkeen jättää se esille “vahingossa” 😉
Joo, voisin muutamia kuvia näyttää meidän kodista täällä blogin puolella 🙂

Reply

This comment has been removed by the author.

Reply

Jos moinen upeus omasta laukkukokoelmastani löytyisi, niin se olisi 100-varmasti koko ajan esillä 😉 Aivan sama mitä poikaystävä sanoisi! Sen verran veistoksillisen upea tuo on :–)

Reply

Haha, totta 😉 Pitää tosissaan jättää se aina käytön jälkeen muka “vahingossa” esille…sit kun miesten silmä tottuu johonkin niin ei enää edes noteeraa;) Näin ainakin toivon!

Reply

Toi laukku on <3 !

Reply

Ihana eikö 🙂

Reply

Onko tuo Celinen laukku mini lugggage tote vai shoulder?

Reply

Se on mini luggage 🙂

Reply

Ihana laukku:)! Sulla on kiva tyyli ja muutenkin mukava oloinen blogi, joten jään seurailemaan! Ymmärsin tuosta asuntopostauksesta, että muutit Pariisiin poikaystäväsi perässä, niin saanko udella, että missä tutustuitte ja opiskeletko siellä vai teetkö töitä vai mitä?:)

Reply

Kiitos Essi 🙂 Tapasin poikaystäväni aikaisemmassa asuinpaikassani (jossa hän silloin asui ja sielä tavattiin) ja muutettiin Pariisin nyt yhdessä. Itse teen täällä maisterin tutkintoa parhaillaan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *