Eilen oli ihana päivä ja ilta. Herättiin myöhään jonka jälkeen mentiin kahville sekä kävelylle Luxembourgin puistoon. Iltapäivästä tapasin ihanan ystäväni teen merkeissä, jonka jälkeen tultiin takaisin meidän asunnolle. Tänne tuli muutama ystäväpariskunta ja jatkettiin iltaa vielä Le Pub Saint Germainiin. Taidan olla tulossa vanhaksi, nimittäin meinasin pudota tuolilta kun kuulin, että paikka on auki kello kuuteen aamulla. Me mentiin sinne puolen yön jälkeen ja lähdetiin kotiin vasta kolmelta. Se on mulle jo aikamoinen suoritus…kuuten asti en olisi ikimaailmassa jaksanut 😉

Eilen päivällä pukeududuin melkein kokonaan mustaan. Tykkään edelleen niin paljon tuosta Zaran nahkahameesta. Se menee hyvin myös arkena, kun pukee sen juurikin neuleen kanssa ja pitkän takin alle.

Toivottavasti tiellä oli onnistunut viikonloppu?

Yesterday was such a good day. During the day we took a walk around Paris and for the evening we had some friends over. Our night didn’t end there, because we decided to go for drinks at Le Pub Saint Germain. It was nice to go out, but I was shocked to hear that the bar was open until six in the morning…I really must be getting old, because at three I was ready to sleep 😉 

For the day, I chose to wear the Zara leather skirt and a knit. I’m so happy I bought the skirt, because I absolutely love it! I think it doesn’t look to rough during the day if you combine it with classic and simple pieces. What do you think?

Jacket and Skirt Zara
Knit A.P.C
Tights Wolford
Shoes and sunglasses Chanel
Bag Céline
Ring YSL
Scarf Louis Vuitton
Watch MK

You May Also Like

17 comments

Reply

Mielettömän upea asu, ja kauniita kuvia!

Reply

Kiitos Mussu 🙂 Hyvää viikon alkua sulle!

Reply

Voi että sä oot tyylikäs!!! Aivan upean näköinen! xx J

Reply

Kiitos ja niin kuule sinäkin 🙂

Reply

Aivan ihania kuvia! Olet todella kaunis niissä 🙂 Asukin on mielettömän tyylikäs, sua luulisi helposti ihan pariisittareksi 😉
Onko nuo aurinkolasit muuten uudet? Muistelisin, että kerran sanoit sulla olleen joskus Chanelit, mutta ne menivät rikki/katosivat..?

Reply

Kiitos Ann 🙂 Eilen odotin mun ystävää yhdellä aukiolle ja siihen tuli sellainen nuori ranskalainen kundi juttelemaan. Hän sanoi, että arvasi etten ole ranskalainen koska mun tyyli on niin “ei pariisilainen” haha 😉

Noi aurinkolasit on keväällä hankitut. Voi kyllä olla, että myyn ne jossain vaiheessa. Vähän ehkä isot omaan namaan! Ja hyvä muisti sulla 🙂 Kirjoittelin joskus niistä mun unelma laseista mitkä hukkasit 🙁 niitä saan tuskin enää ikinä takaisin!

Reply

Heh, olin juuri tulossa sanomaan, että noi aurinkolasit sopii sulle ja sun kasvoille ihan mielettömän hyvin! 😉

Reply

olet upea! ja ihania nämä viimeisimmät postaukset pariisista, siellä viihtyy varmasti paremmin kuin hyvin:)

Reply

Voi kiitos 🙂 Ja ihanaa, että oot tykännyt näistä Pariisi postauksista! Täällä viihtyy kyllä hyvin. Ihana kaupunki!

Reply

Sun blogi on aivan ihana – juuri sopiva mix kuvia ja tekstiä!
Tietysti nyt odotan erityisellä innolla kaikkia Pariisi-kertomuksia.

Kuule, milloin / mistä Zarasta ostit tuon hameen? Kyselin niitä Aleksilta mutta eivät tienneet onko tulossa. Vai olisiko ne jo myyty sitten?

Jatkahan samaan malliin!

Meri

Reply

Hei Meri,

Kiitos sun palautteesta! Tosi kiva kuulla, että tykkäät 🙂
Ostin tuon Zaran hameen Aleksin myymälästä ehkä elokuun lopulla..? Jos en nyt ihan väärin muista! Kannattaa kysellä esim. Itäkeskuksen tai Jumbon Zarasta jos sieltä vielä löytyisi kyseistä hametta? Ja voihan sitä vielä tulla myöhemmin lisää Aleksin liikkeeseen. Toivottavasti löydät omasi 🙂 Hame on nimittäin ihana!

Ja kiitos vielä sun palautteesta. Antaa niin paljon energiaa tehdä tätä blogia!

Reply

Ihana pariisitar! 🙂

Reply

Hih, kiitos Jaana 🙂

Reply

Oletpa upea, aivan ihana asu! Tulee aikamoinen kaiho Pariisiin näitä kuvia katsellessa, ihanaa kun postailet sieltä päin!

T.Ulla

Reply

Kiitos Ulla! Moni on sanonut samaa, että omat muistot ryöpsähtää mieleen kun katselee näuitä kuvia 🙂

Reply

Moi Sofia!
Olisin kiinnostunut noista aurinkolaseistasi, jotka ajattelit myydä… Voisitko laittaa minulle sähköpostia, hintapyynnön yms.
Kiitos paljon 🙂
Katriinak@hotmail.com

Reply

Heippa,

Laitan sulle mailia 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *