Meidän muutaman päivän takaisessa ostoskierroksessa löydettiin sattumoisin ostoskäytävä nimeltä Le Village Royal. Heti alussa oli Chanelin liike ja peremmällä muita itselleni vähemmän tuntemattomia. Käytävä on todella lyhyt, mutta itse ihastuin siihen rauhaan mikä sielä oli. Se myös muistutti meitä Monacosta, joten heti tuli kotoisa fiilis 🙂 Juotiin lasilliset viiniä ja katseltiin ihmisten kulkua.
Tänään taas niihin maisemiin!

A couple days ago, we visited a shopping alley called Le Village Royal. The alley is short, but beautiful and it reminded us of Monaco a bit! Inside there is a cafe, where we had a glass of wine and watched stylish people walk by. Not a bad way to spend a day off 🙂 Hope you’ve had a good weekend so far. 

You May Also Like

2 comments

Reply

Oi kuulostaa ihanalta! Ja mun lempilaukku on toi sun Céline! Se on ollut ostoslistalla jo ihan liian kauan. 😀 Mistä oot ostanut sun Célinen? Ja toinen postausaihe ois miten sä päädyit Monacoon? Missä koulussa opiskelit ja asuiko sun poikaystävä jo siellä? Mä tykkään Monacosta tosi paljon. Se tunnelma siellä on ihana ja jollain tapaa rauhallinen turistikauden ulkopuolella. Ehkä joskus suunta sinne pidemmäksikin aikaa. 🙂
/Laura

Reply

Toi Célinen laukku on munkin suosikki 🙂 Ja mulla kävi tuuri sen kanssa koska ostin sen ennen sitä hurjaa hinnan nousua. Ostin sen Monacon Célinen liikkeestä. Opiskelin International University of Monacossa ja luin sielä kandiksi. Mun poikaystävä oli jo asunut sielä vähän pidempään ennen mun muuttoa. Ja tykkään edelleen Monacosta kovasti ja sieltä on mielettömiä muistoja, mutta kolme vuotta sielä oli enemmän kuin tarpeeksi. Se on kuitenkin niin pieni paikka, että piirit käy aika pieniksi nopeasti 🙂 Mutta mitään en vaihtais pois!
Hyvää sunnuntain jatkoa sulle 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *