Sunnuntaina tehtiin retki Le Maraisiin ja se on yksi ainoista alueista (Champs-Élyséesin lisäksi) missä kaupat ovat auki sunnuntaisin.Le Marais on täynnä ihania kahviloita ja brunssi paikkoja, joten en yhtään ihmettele sen suosiota. Sunnuntaina kadut ovat suljettu liikenteeltä, eli alueella voi kävellä rauhassa. Tai no rauhassa…Marais on nimittäin aika tupatentäynnä ihmisiä sunnuntaisin, joten rauhasta ei voi puhua ainakaan keskeisemmillä paikoilla. Meidän sunnuntai meni kylläkin rauhallisesti kävellen ja katsellen, sekä sitten iltapäivästä syöden. Aika täydellinen sunnuntai siis!

Onko teillä muilla Le Marais faneille suositella jotain kivoja kauppoja tai ravintoloita kyseiseltä alueelta? 🙂

We spent last Sunday walking down the streets of Le Marais. It’s the perfect spot to visit on a Sunday since almost all stores and restaurants are open. I have to say though, that it was full of people, so be prepared! Once you go further from the surroundings of Saint-Paul-Saint-Louis church, it’s more peaceful. Le Marais is definitely worth a visit since the atmosphere is very unique and different than anywhere else in Paris!

Does any of you have some shops or restaurants to recommend in this area? 🙂

You May Also Like

4 comments

Reply

Ahh ihania Pariisi kuvia taasen.. <3

Reply

Lennän juuri Suomeen, joten kaikki lukijat saa pienen Pariisi breakin 🙂

Reply

Tsiisus noita sun sääriä!! Ei ne lopu ikinä! 🙂 Hauskaa Helsingin reissua!

Reply

Hih, alhaalta ylöspäin on hyvä kuvakulma 😉 Jalat näyttää pakostakin pitkiltä! Kiitos Maria 🙂 Hyvää loppuviikkoa sinne myös!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *