Meikkipussini sai kolme uutukaista seurakseen:

1. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion – tästä olen kuullut ja lukenut niin paljon positiivista, että oli pakko testata!
2. MAC:in korostuspuuteri (Whisper of Guilt – Extra Dimension Skinfinish) – Valaisee ihon kauniisti ja täydellinen poskipäiden korostukseen.
 3. MAC:in kynsilakka (Vintage Vamp) – Kauniin tummanpunainen ensimmäisellä lakkakerralla ja tupla lakalla viininpunainen.

Three new products in my makeup bag are; Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, MAC’s Extra Dimension Skinfinish and MAC nailpolish is “Vintage Vamp.”

You May Also Like

2 comments

Reply

Heippa Sofia! Löysin blogiisi vastikään, jonkin aikaa seurailin hiljaa vierestä ja klikkasin itseni tänne silloin tällöin, nyt piti liittyä ihan lukijaksi 🙂 Olet aivan mieletön tyylitaituri ja Pariisitunnelmia on ihana lukea!

Ps. Urban Decayn pohjustaja on juuri niin hyvä, kuin olet kuullutkin! Itselläni menossa jo kolmas puteli 😉

Reply

Heippa Jonna ja kiitos ihanasta palautteesta 🙂

Löysin itseasiassa sun blogin myös vasta hiljattain Inspirationin kautta ja ihastuin! Parasta tässä Inspiration konseptissa oli juuri uusien kivojen blogien löytäminen; sun oli ehdottomasti parhain uusista löydöistäni 🙂

Ja kiva kuulla, että pohjustaja on maineensa arvoinen 🙂 Olen käyttänyt sitä nyt muutaman päivän ja se on kyllä pitänyt luomivärit paikoillaan!

Ihanaa loppuviikkoa sulle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *