Kävin viime viikolla ensimmäistä kertaa Pariisin Uniqlossa ja yllätyin positiivisesti. Olen kuullut kyseistä merkistä paljon ja itse käytän mieluiten juurikin luonnonmateriaaleista tehtyjä vaatteita ja niitä Uniqlossa riittää. Cashmere neuleet ovat alle 100€ ja merinovilla neuleet 29.00-49.00€, joten hinnoittelu on ainakin kohdallaan. Uniqlossa on myös äärimmäisen helppo shoppailla, sillä tuotteet ovat suhteellisen yksinkertaisia, mutta niitä on monessa eri värissä. Kun tietää oman kokonsa, niin sieltä on helppo hakea mikä tahansa neule sovittamatta. Uniqlo on siis tällaisen neuleihmisen paratiisi!

Onko teillä kokemuksia Uniqlosta? Entä tuotteiden laadusta?

Last week I visited Uniqlo for the first time and I was very positively surprised. Most knits are made of 100% cashmere, wool or cotton, so it’s a little heaven for me as I use knits so much during the winter and prefer natural fibers! The store is also done in a way, that it’s very easy to find what you are looking for. What are your impressions of Uniqlo?

You May Also Like

12 comments

Reply

Tuo Uniqlon tarjonta täytyy ehdottomasti käydä tsekkaamassa keväisellä Pariisin reissullani, sen verran heidän tuotteitaan on blogeissa kehuttu! 🙂

Reply

Kannattaa kayda siela ehdottomasti 🙂 Itse ainakin ihastuin ja nyt toivon, etta ovat laadultaan myos hyvia!

Reply

Moikka! Olisi kiva kuulla mitä Pariisissa kannattaisi tehdä joulun aikaan tai onko siellä jotain erityistä silloin? Tiedätkö? Olen matkaamassa jouluna viikoksi Pariisiin ja olisi kiva kuulla jos siellä voisi tehdä jotain ainutlaatuista silloin 🙂

Reply

Moikka! Tama on ensimmainen joulun aika mita vietan Pariisissa, joten mitaan hyvia vinkkeja mulla ei viela toisteiseksi ole jaettavana 🙁 Pahoittelut! Suosittelen kuitenkin ihastelemaan Lafayettin ja Printempsin jouluikkunoita ja jos haluaa rauhallisempaa shoppailua niin menna Bon Marche tavarataloon 🙂 Pariisissa on myos upeita nayttelyita jatkuvasti esilla; joten kannattaa tutkailla tarjontaa ennen tanne tuloa! Itse nain Van Cleef&Arpelin jalokivi nayttelyn vahan aikaa sitten ja se oli upea!

Ihanaa reissua sulle jo nain etukateen ja jos keksin mitaan vinkkeja jaettavaksi niin laitan niita tanne 🙂

Reply

Kävin vasta reilu vuosi sitten Uniqlossa ensimmäisen kerran ja tein kyllä hyviä löytöjä! Neuleet, farkut ja yksi takki ovat olleet kovassa arkikäytössä ja palvelleet hyvin! Tuolta on hyvä päivittää juurikin vaatekaapin perusjuttuja.

Reply

Sielta loytaa nimenomaan loistavia arkivaatteita 🙂 Kiva kuulla, etta kestavat myos kayttoa! Nyt ehka raaskin satsata heidan cashmere neuleisiin! Poikaystavani on myos kuullut, etta miesten farkut ovat hyvia siella, joten taytyy patistaa hanta sovittelemaan 🙂

Reply

Uniqlota ei valitettavasti ole täällä. 😛 Se oli lempikauppani Kiinassa ja sieltä tuli ostetua vaikka mitä perusjuttuja. Myös lapsille löytyy ihan kivoja jutuja.

Reply

Harmi ettei sielta viela loydy Uniqloa! He kylla aika hitaasti valloittavat maailmaa…Nyckiinkin avattiin vasta hiljattain heidan liike jos oikein ymmarsin 🙂 Mutta pian niita tulee varmasti lisaa tanne Europpaan joten pidetaan peukut pystyssa, etta seuraava kohde olisi Milano!

Reply

Kävin Japanissa asuessani tosi usein Uniqlolla ja on kyllä maineensa veroinen kauppa! 🙂 Hinta-laatu suhde on aivan mahtava! Ja vaatteet tosiaan tuntuu ja näyttää kuin uudelta vaikka kuinka monen pesun jälkeen. Eli suosittelen!! 🙂

Reply

Kiva kuulla kayttokokemuksia ja sita, etta tuotteiden laatu on hyvaa 🙂 Olin kylla tosi yllattynyt siita kuinka kivoja juttuja sielta loysin! Ehka mun uusi luottokauppa sitten 😉

Reply

Uniqlolla tuli käytyä pyörimässä Nycissä ollessani, joskin aika pikaisesti vain! Hirveällä kiireellä kun putiikkeja kahlattiin 😉 Mutta tosiaankin varsin hyvänoloinen valikoima heillä, muutamia cashmere-neuleita tuli hypisteltyä itsekin! Vielä ei lähtenyt matkaan mukaan, mutta ehkä ensi Nycin reissulta sitten. Varsinkin, jos sinulta vielä kuulee myöhemmin positiivista palautetta laadusta 🙂 Noita putiikkeja kun löytyi sieltäkin aikalailla useasta paikkaa, joten varmasti tulee taas seuraavalla kerralla eteen!

/ Lintu
http://psilovefashion.indiedays.com

Reply

Nain ihania kuvia sun Nyckin reissusta 🙂 Oli ilmeisesti erittain onnistunut? Tuli hirvea himo sinne takaisin 🙂
Itse ihastuin Uniqlon yksinkertaisiin malleihin ja hyviin materiaaleihin, joten jos ne ovat viela hyvia kaytossa niin siela tulee kaytya usein 🙂 Kerron taalla sitten omia kayttokokemuksia niista!

Hyvaa viikonloppua 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *