Ihastuin tähän Max Maran Volont neuleeseen heti kun näin sen mallin päällä Voguessa. Yritinkin etsiä sitä täältä Pariisista, mutta se oli loppuunmyyty omassa koossani jokaisesta liikkeestä. Löysin sen vasta hiljattain Matchesin nettiputiikista ja se on kyllä upeus 🙂 Klassinen raitaneule on pakollinen lisä jokaisen vaatekaapissa ja tässä on omasta mielestäni täydellinen yksilö!

I’m in love with this beautiful striped knit from Max Mara. Here we go again with my crazyness for striped knits…;) You can find it at Matches!

You May Also Like

10 comments

Reply

Olet oikeassa – täydelliseltä näyttää 😀

Reply

It sure does 😉

Reply

Ihana neule! Mä ihastuin NAPissa vähän samantyyliseen http://www.net-a-porter.com/product/336169

Marine

Reply

Eikö? Itse ihastelin myös tota Josephin versiota ja plussaa materiaalista (100% cashmere) 🙂 Kannattaa pitää neuletta silmällä alennusten alkaessa!

Reply

Moikka!
Oon tulossa pariisiin reilu viikon päästä, millasella vaatetuksella sielä kelien perusteella nyt pärjää? Lähinnä mietin millä takilla lähden matkaan 🙂

-Maija

Reply

Heippa Maija!

Suosittelen ottamaan ihan talvivarusteet mukaan! Öisin voi olla muutama aste pakkasta ja päivisin muutama aste plussaa. Mutta usein ilma on tosi kosteeta, jolloin pienikin tuuli tekee ilmasta ihan super kylmän tuntuisen. Itse kuljen useimmiten toppatakissa ja siinä ei kyllä tule yhtään liian kuuma! Mun asukuvat voi antaa hieman erivaikutelman koska heitän takin kuvien ajaksi syrjään, joten pahoittelut siitä 😉

Oikein ihanaa matkaa jo näin etukäteen 🙂 Nauttikaa, koska täällä on ihana joulutunnelma parhaillaan!

Reply

Tosi kiva neule. Kuuluu ehdottomasti sellaisiin klassikoihin, että joka tytön vaatekaapissa on tälle tilaa 😉

Reply

Kyllä! Munkin vaatekaapissa on tälle tilaa, vaikka sieltä löytyy useampi raidallinen neule;)

Reply

Kiva kun löysit omasi. Kaunis neule kyllä.

Reply

Se on kaunis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *