Eilen oli heti karu paluu arkeen. Olin yhdeksän tuntia koulussa ja Pariisin vesisade ei yhtään helpottanut lomalta paluuta. Keskiviikkona jo huomasin, että kun olin vähän aikaa puuhaillut kotona, niin tuli tunne etten ikinä edes ollut missään. Tiedättekö sen fiiliksen? Onneksi kuitenkin kroppa ja mieli tuntee levänneen, joten taas jaksaa. Arjessa auttaa kummasti haaveilu ja itse haaveilen tällä hetkellä keväästä…se onkin jo pian edessä 🙂 Ihanaa, mun lempivuodenaikani. Kaivoin CL Sakuette kengät kaapista ja tepastelin niillä tässä kotosalla. Mieleen tuli heti miten yhdistäisin ne jo kaapissa oleviin juttuihin. Tässä kolme esimerkkiä…sitä kevättä siis odotellessa 🙂 Mikä on teidän suosikki yhdistelmä näistä kolmesta?

Yesterday I spent nine hours in school and after coming home I was exhausted. A real start after the holiday 🙂 Feels tough to get back to rhythm…I’ve only been back a few days and already in the need for a weekend, haha 😉 What also helps is dreaming of Spring. It’s my favourite season and I can’t wait for the days to be brighter and warmer. Spring on my mind I created a few outfits, using items in my closet, to be worn with the Christian Louboutin Sakouette slippers. Spring, please come quick! Which outfit is your favourite?


Outfit 1

 Outfit 2

 Outfit 3

You May Also Like

14 comments

Reply

mä ottaisin siniset farkut raitapaidan kaa, alexa ja aurinkolasit, …

Reply

Se olisi myös kiva yhdistelmä ja varmasti sellanen mitä tuun kokeilemaan 🙂 Siniset farkut näyttää yleensä aina hyviltä ja raikastaa asua!

Reply

Täydellisiä asuja kaikki! <3 Varsinkin ykkönen kolahti!

Reply

Kiitos Terhi, kiva että tykkäät 🙂

Reply

Oufit3 ehdottomasti! Perustelen valintaani asun tasapainolla. Pillit tai muuten vain kapealahkeiset housut yhdistettynä matalapohjaisiin kenkiin poikkeuksetta tuo efektin suurista jaloista. Mun mielestä:) Tykkään tuosta kenkämallista ja ne tuovat mieleeni itämaiset prinsessat (luen lapsille tällä hetkellä iltasaduksi tuhatta ja yhtä yötä:)joten yhdistäisin nuo kengät siis tuohon viimeiseen asukollaasiin.

Reply

Se on munkin lemppari 🙂 Vähän erilainen! Ja totta, varsinkin pillien kanssa voi jotkut kengät laittaa jalat näyttää isoilta. Noi on onneksi suhteellisen sirot ja kevyet jalassa, että en usko pillien näyttävän turhan hölmältä 🙂 Ainakaan nilkkapituisten farkkujen kanssa!

Reply

Keskimmäinen asukokonaisuus miellyttää silmää eniten. Johtunee nahkatakin ja raitojen yhdistämisestä, josta on tullut mun supersuosikki parissa viikossa. Pääsisipä sitä testaamaan pian täälläkin..

Reply

Nahka ja raita aina toimii 🙂 Täälläkään ei kyllä vielä pärjää tolla kombolla, mutta toivottavasti pian!

Reply

Oi, alimmainen kollaasi on aivan mieletön!! Ihanan liehuvaa ja keveää:) t,maiju (olen muuten vasta tämän vuoden puolella löytänyt blogisi ja tykästyin heti todella kovasti sun tyyliin. Ikuisena Ranskan ja Pariisin rakastajana oli kaikki Pariisi-postaukset heti luettava 😉 )

Reply

Mä tykkään siitä myös eniten 🙂 Voi kun voisi jo kokeilla…löysin Seppälästä hyvät liehuvat housut, jota en malta päästä kokeilemaan!
Ja kiitos Maiju 🙂 Kiva kun oot löytänyt mun blogin ja tervetuloa mukaan!

Reply

AAH, nuo Zoe Karssenin paidat on vieny mun sydämen!! Mut joo, minä lämpesin vaihtoehdolle 3 🙂

Reply

Ne on kyllä niin ihania 🙂

Reply

Mä tykkään eniten ekasta:)!

Reply

Se on asu jota varmasti tuun käyttämään heti kun on lämmintä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *