Tänään herättiin hyvissä ajoin ja käveltiin Luxembourgin puiston kautta Saint Germainiin. On ihanaa olla taas täällä! Kaikki tuntuu taas uudelta ja kauniilta 🙂 Vaikka en ollut poissa kun reilut kolme viikkoa…Oltiin kahvilla (istuttiin ulkona voitteko kuvitella?) ja katsottiin ihmisten menoa. Mun lempipuuhaa 🙂 Käytiin myös Ralph Laurenin liikkeessä, joka on ihan mieletön. Ei niinkään tuotteiden takia vaan rakkennuksen puolesta. Suosittelen sielä vierailua jos ootte täällä päin!

Yksi mun parhaista ystävistä tulee mun luokse ensi kuussa ja en malta odottaa, että pääsen näyttämään mun uusia kotikulmia hänelle 🙂 Hyvää viikonloppua kaikille!

Today we took it easy and walked to Saint Germain and had lunch there. I’m happy to be back in Paris and days off are the best as we can discover our neighbourhood more 🙂 Wish you all a great weekend!

You May Also Like

2 comments

Reply

Voi miten Pariisi näyttää jo keväiseltä… Ja tänne Suomeen on luvattu kamalia pakkasit alkaneelle viikolle :-(.

Tuli mieleen yksi postausaihe – kiinnostaisiko sinua joskus antaa opastusta farkkujen valintaan? Itselläni on lyhyet sääret ja uusien farkkujen osto edessä. Se on ihan mission impossible, kun tuntuu, ettei liikkeissä myyjiäkään kiinnosta antaa mitään opastusta.

Reply

Näyttää keväiseltä kyllä (orvokkeja maassa ja vihreätä ruohoa), mutta on kyllä todella kylmä! Tänäänkin pakkasta ja autojen päällä huuretta…ja täällä muutaman asteen pakkanen tuntuu niin paljon pahemmalta kun sielä Suomessa kosteuden takia! No, ehkä se kevät sieltä vielä tulee…:)

Kiitos postausideasta! En tiedä kuinka hyvä olen neuvomaan muita farkkujen valinnassa (itse kun käytän lähinnä ainoastaan skinny-mallisia), mutta pyörittelen ideaa mielessä ja jos tuntuu, että osaisin auttaa niin postailen farkuista 🙂

Sitä mieltä olen kylläkin, että jos sulla on lyhyet sääret niin kannattaa suosia korkeavyötäröisiä farkkuja koska ne yleensä pidentää jalkoja 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *