How come weekends always go by so fast? Feels like it didn’t even start and tomorrow it’s back to work again! Last night we had a good dinner and during the day we managed to get me a new phone and soon I’ll be on Instagram (finally). I’ll let you know more about that later! Today we are just going to relax and maybe go for a walk…wish you all a relaxing Sunday!

Miten ihmeessä viikonloput menee näin nopeasti? Tuntuu, että vasta oli perjantai ja tänään täytyy taas valmistautua uuteen työviikkoon. Eilinen päivä meni Saint Germainissa, sillä sain vihdoin hankittu uuden puhelimen! Nyt täytyy vaan oppia käyttämään sitä (olen oikeesti aika tumpelo tekniikan kanssa) ja sen jälkeen alkaa Instagramin käyttö. Ilmoitan siitä vielä täällä sitten kun saan edes sen yhden kuvan sinne, hih!  Tänään meillä on sunnitelmissa rentoutua, joten toivotan teillekin oikein rentouttavaa sunnuntaita!

You May Also Like

2 comments

Reply

Ihania kuvia taas Pariisista! 🙂 itekin tänään havahduin, että apua taas jo sunnuntai! Menee ne viikonloput vaan niin nopeesti, kun samaan aikaan toipuu kouluviikosta, pyrkii tekemään kaikkea kivaa ja valmistautuu uuteen viikkoon. Onneksi mulla alko syysloma nyt, niin saa viikon lomailla ja tehä rauhassa kaikki rästihommat, keskittyä upeesta syksystä nauttimiseen ja kaikkeen kivaan tekemiseen muutenkin 🙂

Reply

Huh, älä vaan! Ja nyt sunnuntaikin pyyhälsi ohi niin nopeasti, että muutaman tunnin päästä ollaankin jo maanantain puolella 😉 Mutta ihanaa kun sulla alkoi syysloma! Voi kun itsekin saisin töistä vapaata just nyt…Suomessa ilmeisesti todella kaunista juuri tällä hetkellä värien vaihtuessa.

Rentouttavaa syyslomaa ja nauti munkin puolesta! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *