Sain joululahjani vaihdettua pienempään kokoon ja siihen väriin, mistä olin haaveillut koko viime vuoden.
T’ämä sininen väri on mun mielestä niin kaunis ja sopii melkein minkä kanssa tahansa 🙂 Ja varsinkin vaalealle, tämä on nappi väri! Mikä väri on teidän mielestä kaunein näistä Arty sormuksista?

I changed my new Arty ring to a smaller size and a deeper blue color. I think this is one of the most beautiful colors in their collection. The gold and blue also work well together and this ring can be worn with almost anything 🙂 Which Arty-ring color is your favourite?

You May Also Like

9 comments

Reply

Oi, kaunis! 🙂 Minkä värisen sä sait lahjaksi?
Mä en osaa sanoa suosikkiväriä kun en oo koskaan livenä päässyt ihailemaan, ja sen takia se ostokin on jäänyt. En vain yhtään osaa valita väriä. 🙂
/L

Reply

Sain lahjaksi sinisen, mutta se oli tummempi kuin tämä, joten kun kävin vaihtamassa kokoa valitsin tän kirkkaamman värin 🙂 Joo, niitä väri vaihtoehtoja on aika monia ja suurinosa upeita, joten valinta on vaikea!

Reply

Mikä koko sulla on? Ajattelin tilata kermanvärisen.

Reply

Mulla on koko 5, joka mahtuu nimettömään hyvin 🙂

Reply

Siis mitä suomalaista koko käytät normaalisti? 15-16mm?

Reply

Hmm…mä en ole ikinä ostanut sormusta ns. normaali kokotaulukon mukaan, eli mulla ei mitään hajua mun koosta :/

Reply

Upea Arty! Mulla oli koon valinnassa myös ongelmaa, mutta lopulta löysin oikean, vähän suurihan se on nimettömään, mutta keskisormiin menee hyvin ja sitä voi pitää missä sormessa vain 🙂

Reply

Se on makuasia mihin sormeen sen haluaa 🙂 Mun mielestä sopii mihin tahansa hyvin. Itselleni toi koko vaan sopii täydellisesti nimettömään, joten siinä se suurimmaksi osaksi on!

Reply

Tämä on kyllä upea, itseltäni löytyy saman värisenä 🙂
Hopeisen värisenä mustalla kivellä seuraavaksi ostoslistalle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *