Kahvittelin Alexan kanssa tällä viikolla ja miten kävikään, että oltiin pukeuduttu lähes identtisesti? Nappasin Alexan kyytiin Fredalta ja ensin huomattiin, että molemmilla oli samat takit ja mustat huivit kaulassa. Autossa meitä jo nauratti asujen yhtenäisyys, joten kun päästiin Stockan hissiin ja huomattiin peilin kautta, että molemmilla oli vielä Karssenin kollarit, niin apua…sitten vasta räjähdettiin nauruun 😉 Oli vastaantulijoilla varmasti hauskaa kun näytettiin siltä, että oltiin ihan tarkoituksella valittu vaatteet yhdessä! Laukut nyt sentään oli eri väriä, vaikkakin olisin mielelläni kantanut ollalla samaa veskaa kuin Alexa 😉

I had coffee with Alexa last week and guess what…? By accident, we were wearing almost identical looks. The same coat, black scarfs and sweatshirts by Karssen! We must have been a funny sight…At least our bags were different 😉

You May Also Like

12 comments

Reply

Hahahahh nauran tälle edelleen <3

Reply

Mä myös, haha <3

Reply

Hauska yhteensattuma ! Mutta ihana tuo asu on, ja pukee hyvin molempia 🙂

Reply

Joo, saatiin kyllä hyvät naurut 🙂 Ja kiitos Siru!

Reply

Hih, no nyt on kyllä kuin kaksi marjaa liikenteessä! “Onneksi” laukut ovat sentään eri väriset 😉 Varsinaisia tyylilyylejä olette kyllä molemmat!

Reply

Haha, kyllä 😉 Ja kiitos Jonna, samoin sinä!

Reply

Hahah, loistavaa! 😀 Todella tyylikkäitä olette molemmat 🙂

Reply

Oltiin kyllä huvittava näky!;) Kiitos Emmi 🙂

Reply

Hih, no mutta upeita te olette ennen kaikkea! 🙂 Vihdoin ja viimein sain itseni liitettyä lukijaksi, olen jo pidemmän aikaan blogiasi lukenut. Blogisi on aewan ihana!

Reply

Kiitos Elisabete 🙂 Ja kiitos ihanasta palauttesta ja tervetuloa lukijaksi 🙂 Ja samat sanat takaisin; ihana blogi myös sulla!

Reply

Hehhe, ompas sattuma! Mutta hyvin käy sama asu molemmille:)

Reply

Eikö? 🙂 Kiitos Essi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *