Käytiin eilen perheen kanssa illallisella Murussa. Meidän piti mennä sinne jo aikaisemmalla viikolla poikaystäväni kanssa, mutta silloin jouduin perumaan varauksen flunssan vuoksi. Onneksi saatiin siis pöytä tälle viikolle, koska ruoka oli juuri niin hyvää kuin mitä odotettiin. Myös palvelu, sisustus ja paikan rento ilmapiiri sai meiltä plussaa. Ehdottomasti ravintola mihin menisin uudestaan! Ja pääruoaksi syömäni kuha-annos taisi olla yksi parhaimpia kala-annoksia mitä olen ikinä syönyt. Löytyykö täältä muita Muru “faneja”?

Last night I had dinner in a restaurant called Muru. I can’t recommend it enough, so if you’re coming to Helsinki, you should check it out 🙂

You May Also Like

8 comments

Reply

Muru on iiiihana! Ja hinta-laatu -suhde on myös todella hyvä, yummy! Loving it <3

Reply

No niin onkin 🙂 Sinne täytyy päästä uudelleen! Ja ihanaa synytmäpäivää vielä kerran 🙂

Reply

Joo Muru on mieledtäni ehdottomasti parhaita ravintoloita Helsingissä!:) Tunnelma, ruoka ja palvelu.. Kaikki toimii! Aivan ihania kuvia oot napannut ja nättinä olet!:)

Reply

Samaa mieltä, oltiin tosi tyytyväisiä kaikkeen 🙂 Ja kiitos Annina, kuva on mun veljen käsialaa 😉

Reply

Olet saanut hyviä kuvia, itselläni ne jäivät aika pimeiksi. Tuo on kyllä mukava paikka käydä täällä syömässä!

Reply

Kiitos Mikko! Me oltiin siinä aikasemmassa kattauksessa ja illat on nykyään niin valoisia, että sielä ei kyllä pimeässä tarvinnut istuskella 🙂

Reply

Muru on lempi ravintolani! Itse söin viimeksi karitsaa ja oli todella hyvää! Menen uudestaan heti kun rahatilanne vaan sallii!

Reply

Oi, karitsa annos oli varmasti myös herkullinen 🙂 En vois kuvitella kylläkään, että Murusta saisi huonoa ruokaa ollenkaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *