Tässä asussa ei taaskaan ole mitään kovin erikoista, mutta mun makuuni yksinkertainen vaan toimii niin hyvin. Turhaan sitä lähtee kikkailemaan jos se ei tunnu omalta 🙂 Näiden Zaran korkkarien myötä olen kehittänyt ihastuksen teräväkärkisten korkkareiden suhteen. Ne vaan näyttää niin siroilta ja naisellisilta! Nyt kun olen toimistossa täysipäiväisesti niin tarvitsen korkkarit hiukan matalammalla korolla, jotta jaksaa koko päivän kävellä niillä. Toiveissa on yhdet, joita tosin joudun odottamaan syksyyn asti!

Lainassa on taas poikaystävän vyö, mutta ostin viikonloppuna Massimosta mustan simppelin nahkavön joka saa kelvata tähän hetkeen. Hermèsin vyö on toivelistalla (lisää siitä myöhemmin), mutta siellä listalla se taitaa tosissaan nyt pysyä jonkin aikaa…

Tein taas tyhjennystä omalla vaatekaapillani ja lisäilin muutamia juttuja huuto.nettin. Sieltä löytyy mm. Miu Miun laukku, Devi Kroellin korkkarit ja Louis Vuitton sormus. Kohteisiin pääset TÄSTÄ!

Shirt/Filippa K, Pants/Mango, Heels/Zara, Bag/Céline, Belt/Hermès

Simple always works! Or what do you think? 🙂

You May Also Like

34 comments

Reply

Great blouse and belt!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thanks Natali! 🙂

Reply

Kyllä toimii todellakin, erittäin tyylikäs kokonaisuus! Less is more 🙂

Reply

Samaa mieltä sun kanssa; less is more! 🙂

Reply

Yksinkertainen on tosiaan kaunista! Eli todella nätti asu. Ja nuo Zaran korkkarit ovat kyllä todella upeat! 🙂

Reply

Kiitos Stiina! Ja korkeasta korosta huolimatta nuo Zaran korkkarit on yllättävän tukevat jalassa…ihan lempparini tällä hetkellä 🙂

Reply

Aivan UPEA asu, nyt pakko saada se filipan silkkipaita. Otitko oman koon vai seuraavan?

Reply

Kiitos Bambi! 🙂 Tuo Filippan silkkipaita oli kyllä kesän paras ostos…nyt mietin sen hankkimista vielä siinä “ivory” värissä. Normaalisti käytän S-kokoa, mutta tästä otin XS:n ihan sen takia, että malli on aika reilu.

Reply

Kiitos tiedosta, harmi vaan että tätä väriä ei ole stockalla eikä netissä. Mistä löysit oman?

Reply

Omani ostin Filippan omasta myymälästä Helsingistä. Perfectly Basics nettikaupasta sitä ainakin löytyy, mutta hinta on 9€ kalliimpi kuin mitä Suomessa:

https://www.perfectlybasics.nl/filippa-k-silk-blouse-black-0107010161422115.aspx

Reply

Kiitti! Se löytyi onneksi myös Booztilta ja alennuskoodilla lähti kyllä tilaukseen 🙂

Reply

Hyvä, että sait omasi! 🙂

Reply

Supertyylikäs asu! Yksinkertaisuus toimii aina!:)

Reply

Kiitos kovasti! 🙂

Reply

Just niinku sanoitkin, vaikka asussa ei mitään erikoista olekkaan, toimii tää aivan loistavasti ja omaa silmää ainakin mielyttää! 🙂

rolssi.blogspot.com

Reply

Kiitos Rosa! 🙂

Reply

You’re absolutely right, it works very well !
I love the combo 🙂

Have a great sunday,
Sophie.

Reply

Merci Sophie! 🙂 And you too, enjoy your Sunday!

Reply

Ihan loistava asu, kyllä yksinkertainen osaa olla tyylikästä! 🙂

Reply

Kiitos, kiva, että tykkäät! Ja samaa mieltä, yksinkertainen on omaan silmääni tyylikästä! 🙂

Reply

Oletko käyttänyt paitaa aina pesulassa vai pessyt itse? Olen miettinyt kyseisen paidan ostoa, aivan ihana, mutta mietityttää pesuasiat.

Reply

Tämä paita on sen verran uusi, että en ole ehtinyt pestä sitä vielä kertaakaan. Omistan Zaran silkkipaitoja ja niitä olen pessyt ihan koneessa. Tämä Filippan tosin oli vähän hintavampi niin aijon pesettää sen pesulassa. Tosin varjelen omia silkkipaitojani ja tuuletan niitä aina käytön jälkeen jolloin pesukertoja tulee harvemmin!

Reply

Ihana asu taas. Kyllä simppelit asut ovat vain niin tyylikkäitä. Blogisi on mun ehdoton inspiraatio tällä hetkellä! Mulla on muuten tuo sama paita vihreänä, ja nyt tilasin myös mustana, kiitos inspiraatiosta! Olen pessyt koneessa silkkipesu- ja huuhteluaineen kanssa, ilman linkousta. Hyvin on väri pitänyt. Ovatko pesulapalvelut Ranskassa edullisempia kuin Suomessa? Täällähän ne ovat aika hintavia.

Reply

Kiitos Marjukka, ihanasti sanottu! Ja kiva jos sait täältä inspiraatiota tuon mustan silkkipaidan suhteen. Se on ehdottomasti yksi tämän kesän parhaista hankinnoistani! Ja kiitos vinkistä pesun suhteen. Ehkä itsekin uskallan sitten kokeilla ihan kotipesua!

En ole ikinä vienyt täällä Ranskassa mitään pesulaan, mutta uskon, että täällä hinnat ei ole ihan niin korkeat kuin siellä Suomessa. Toivon ainakin, että asia on näin…

Reply

Aivan täydellinen asu!! 🙂 Niin elegant!

Reply

Kiitos, kiva kun tykkäät! 🙂

Reply

Hei, kysyisin tuosta Huuto.netissä myynnissä olevasta Miu Miun laukusta. Mahtuuko laukkuun vihkoa/lehtiötä tms, eli olisiko mahdollinen myös luennoille “kevyempinä” päivinä? Mainitsit, että laukku on useamman vuoden vanha, muistatko tarkkaa ostovuotta? Kuntoluokitus on hyvä, pahoja käytön jälkiä ei siis huomaa?

Reply

Hei! Itse käytin laukkua useamman vuoden juurikin luennoilla koska se vetää yllättävän paljon itseensä. Sinne menee juuri vihko ja pienempi tietokonekin (itselläni on iänikuinen PC tiiliskivi, joten se ei sinne mahdu). Eli kaikki tarpeellinen sinne kyllä mahtuu!

Olisiko laukku ostettu vuonna 2008, jos nyt oikein muistan…

Ja laukkusta ei tosissaan huomaa mitään pahoja jälkiä. Ainoastaan jos laukkua alkaa syynämään huomaa ne kuvauksessa mainitut jutut, jotka pystyy varmasti nekin fiksaamaan suutarilla. Toki laukun nahka on pehmentynyt ja metalliosista väri haalistunut, joten täysin uudenveroinen se ei ole!

Reply

Kiitos nopeasta ja informativiisesta vastauksesta! 🙂

Reply

Tottakai, kysy ihmeessä jos tulee muutaa kysyttävää 🙂

Reply

Upea asu jälleen kerran! Hienostuneen elegantti ja tyylikäs ja tuo laukku on niin suurta rakkautta! Haaveilen juuri tuosta mustasta tai vaalean beigestä Celinestä. Vaaleat housut näyttää kyllä tosi kivoilta tossa asussa, täytyy alkaa metsästämään tuollaisia ensi kesää ajatellen omaan vaatekaappiini 🙂

Reply

Kiitos Hanna! Ja tuo Céline oli kyllä kaikkien aikojen paras ostokseni, joten ymmärrän sun laukku rakkauden sitä kohtaan 😉

Reply

is it your outfit to go to work? looks super nice!ff

Reply

I haven’t worn it to work yet, but definitely something I could wear! Thanks FF 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *