Kävin eilen Célinellä mallaamassa laukkuja ja vaikka se huopainen Trapeze on edelleen niin kaunis, tulin siihen tulokseen, että se on aivan liian herkkää materiaalia sen hintaluokan laukuksi. Myyjä jopa sanoi, että sitä ei kannata käyttää tummien farkkujen kanssa, koska jo se voi värjätä vaalean huovan siniseksi. Olisin liian stressissä sen kanssa, joten sille ei tulisi tarpeeksi käyttöaikaa. Mallailin myös täysin mustia Trapezeja ja sitten kun on sen aika, niin valinta osuu kokonahkaiseen mustaan versioon.

Päätin siis, että tähän hetkeen sopivin laukku on joko Sophie Hulmeen kuvassa näkyvä laukkua tai Célinen Cabas siinä leveämmässä koossa. Itse olen kallistunut vahvasti näistä toiseen, mutta olisi mielenkiintoista kuulla teidän mielipiteitä. Kumman te valitsisitte?

I’m on the hunt for a new bag. I decided to get one of these two (Sophie Hulme tote or Céline Cabas)…Which one is your favourite?

You May Also Like

28 comments

Reply

Hulme tietenkin

Reply

Sinne päin olen kallistumassa…

Reply

Oho, Trapeze on kyllä sitten vähän liian herkkä laukku, jos huopaan saattaa tarttua väriä tummista farkuista. Käyttöaika kyllä pienenisi mulla aika pieneen siinä vaiheessa, sen verran tumman farkun ystävä olen! Mutta noista kahdesta laukusta sytyn enemmän Sophie Hulmeenin laukulle, se on IHANA! Kuva ei oikeen tee Celinelle oikeutta, pitäisi varmaan nähdä se luonnossa 🙂

Reply

Joo, se sai mut tajuamaan, että ei ehkä ihan niin käytännöllinen veska. Loistava sellaiselle kenellä on kymmeniä laukkuja kaapissa ja voi tosissaan valita sen ainoastaan kun ei sada tai ei ole tummia farkkuja jalassa 😉

Olen lähes täysin kallistunut tuohon Hulmeen veskaan. Olisin halunnut tuon Cabasin kultaisilla vetoketjuilla jos siihen olisin päätynyt ja sitä saa ainoastaan hopeisilla tällä hetkellä. Se malli on muutenkin tosi iso ja ellei se ole täynnä tavaraa, ne reunat löpöttää vähän nihkeäasti.

Reply

Äänestän Hulmeen laukkua, se vaikuttaa tukevammalta ja nuo metalliosat ovat hauska yksityiskohta. Myös hinta on kohdallaan. Tuo Cabas on kuitenkin aika lörppö ja ryhditön, vähän kuin kauppakassi.

Reply

Hih, arvaa sanoiko mun poikaystävä täysin samat sanat tuosta Cabasista? 😉 Oltiin eilen yhdessä Célinellä ja sanoi, että se näyttää ihan kauppakassilta ja sanoi sen olevan ehdoton “no”. Hänen suosikki oli sitten tietenkin kokomusta Trapeze jossa oli nahkaa ja mokkaa ja hintalappu jossa luki 1700€…tähän hätään etsin hiukan erihintaluokan veskaa 😉

Reply

Cabas!:)

Reply

Itse olen kallistunut Hulmeen puoleen! 🙂

Reply

Ehdottomasti Celine, koska sopisi paremmin moniin juttuihin tuo Sophie Hulmeen tote on liian jykevä , sekä jäykkä .

Reply

Itse tykkään siitä, että se pysyy muodossa ja toi Célinen Cabas on tosi ohutta nahkaa, joten ehkä liiankin muodoton omaan makuuni. Kultaisilla vetoketjuilla se olisi kaunis, mutta sitä ei tällä hetkellä saatavilla.

Reply

Ensimmäisen laukun yläosa on nätimpi, mutta minun makuuni se on liian korkean mallinen suhteessa leveyteen. Toinen laukku on paremman mallinen, ja jos näistä kahdesta valitsisin niin valitsisin jälkimmäisen 🙂

Reply

Tuota Hulmeen veskaa saa kahdessa pituudessa ja itse valitsisin sen lyhyemmän version. Se toinen on tosissaan turhan pitkä! 🙂

Reply

Sophie Hulme kultaisineen yksityiskohtineen on suosikkini. 🙂

Reply

Sama täällä! 🙂

Reply

Hulmeen puolesta liputetaan täälläkin! Kuten Mikko (ja ilmeisesti poikaystäväsi) edellä jo totesikin, Cabas tuo auttamatta kauppakassi-vibat.

Reply

Samaa mieltä, tosin Cabas on varmaan livenä nätimpi kun mitä se tässä kuvassa on. Se on muutenkin malliltaan niin perus, kun taas Hulmen muotoisia/mallisia laukkuja on paljon vähemmän näkynyt 🙂

Reply

Hulme ehdottomasti! 🙂 Nuo kultaiset yksityiskohdat antaa vähän särmää muuten yksiväriseen mustaan laukkuun. Ja jämerämpi malli pysyy kuosissakin paremmin, tuo cabas näyttää aika “löröltä” ja voi olla tyhjänä hiukan muodoton ja täytenä puolestaan sen täysinäisyys näkyy turhan helposti..? Kaunis laukku sekin, mutta kuten joku sanoikin, siinä on vähän kauppakassi viboja 😉

Reply

Päädyn näistä kahdesta Hulmeen puoleen! 🙂 Ja totta, kultaiset yksityiskohdat tuo särmää tuohon laukkuun ja tuo simppeliin asuun jotain extraa!

Reply

Hulme on noista mielenkiintoisempi.

Reply

Samaa mieltä sun kanssa!

Reply

Kerrotko vielä mistä löysit sen lyhyemmän mallin siitä Hulmen totesta?

Reply

Liberty myy sitä hiukan lyhyempää mallia, mutta se on itseasiassa se sama koko mikä sillä 9to5Chic-bloggaajalla on. Tuosta laukusta on vielä sitten yksi isompi malli, jota on näkynyt monissa katumuotikuvissa yms. Katsoin myös, että Sophie Hulmeen syksy mallistossa olisi tulossa se vetoketjullinen versio, mutta mietin onko se liian laatikkomainen malli. Siinä se nahka on myös todella sileää, joten siinä näkyy pienikin naarmu heti.

Reply

Riippuu varmaan paljolti siitä mitä on hakemassa. Itse omistan cabasin ja mielestäni käytön suhteen nämä ovat erilaiset.

Reply

Totta. Molemmissa on varmasti omat hyvät ja huonot puolet. Molemmat täytttää omat “kriteerini” (tilava ja saa olalle), mutta Hulmeen versio on kuitenkin vähän spesiaalimpi kuinn se Célinen Cabas, vaikka sekin on kaikessa yksinkertaisuudessaan upea. Ehkä joku päivä sekin löytyy kaapista vielä!

Reply

Ystävälläni on Cabas normaalimallisena ja hän valittaa aina, että nahka on aivan liian pehmeää ja lörtsyä, että siinä voisi kantaa mitään kunnolla. Eli kaikki pikkaisenkin painavampi ja kulmikkaampi (esim kovakantinen vähän isompii kirja vaikka tai ipad tjsp) törröttää heti pahasti kun laukussa ei ole mitään ryhtiä.

Reply

Hyvä pointti tosissaan! Sinne pohjaan voisi olla hyvä laittaa joku pahvinen alusta pitämään sen pohjan paremmin muodossaan? Mun täytyy itseasiassa tehdä sellainen Mini luggageen, koska siinä sama juttu jos kannan jotain painavampaa esim. kameraa.

Reply

Siistimmän pohjan saa hiirimatosta, pinta on yleensä muovitettu tai jotain ja sitä on helppo leikata. Näin tein itse Speedyyn.

Reply

Kiitos vinkistä! Täytyykin kokeilla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *